Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Διακομιδές ασθενών από την Σκόπελο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
  • 87χρονου από το λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π.10001,
  • 86χρονης από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π.10001,
  • 58χρονηςαπό το λιμένα Αγνώντα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου με το Ε/Ρ-Τ/Χ ''ΜΑΡΙΑΝΗ'' Τ.Σ. 119 Α΄ και

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «TΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ» ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά», επισκέφθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου  τον Δήμο Σκοπέλου και συζήτησαν με τους εργαζόμενους του οργανισμού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ενδεχόμενες λύσεις τους.

Διακήρυξη - μνημείο αντικομμουνισμού υπέγραψε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανήμερα της επετείου της Αντιφασιστικής Νίκης, «προοδευτικοί» και «συντηρητικοί» ηγέτες της ΕΕ έριξαν το αντικομμουνιστικό τους δηλητήριο
INTIME NEWS
Μόνο ανατριχίλα προκαλεί η διακήρυξη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που υπέγραψαν χτες οι ηγέτες της ΕΕ, ανάμεσά τους και ο Αλέξης Τσίπρας, στο Σιμπίου της Ρουμανίας, κατά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής, όπου συζήτησαν τη στρατηγική ατζέντα της λυκοσυμμαχίας έως το 2024.
«Φιλελεύθεροι» και «σοσιαλδημοκράτες», «συντηρητικοί» και «προοδευτικοί», επιβεβαίωσαν χτες, για μια ακόμα φορά, τη σαπίλα των «θεμελιακών αξιών», των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένη η ΕΕ των μονοπωλίων. Η διακήρυξή τους, που υπογράφτηκε ανήμερα της 74ης επετείου της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, αποτελεί ένα ακόμα μνημείο αντικομμουνισμού. Από την πρώτη της γραμμή αποκαλύπτει πόσο υποκριτική είναι η ανησυχία κυβερνήσεων όπως του ΣΥΡΙΖΑ για την «άνοδο της ακροδεξιάς» και «δικαιώνοντας» όλο το αντικομμουνιστικό αφήγημα που ταΐζει το φασισμό, γράφει: «Τριάντα χρόνια πριν, εκατομμύρια άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία τους και για την ενότητα και γκρέμισαν το Σιδηρούν Παραπέτασμα»! Σε αυτό το κείμενο έβαλε την υπογραφή της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που καμώνεται ότι αποτελεί το «ανάχωμα» στην ακροδεξιά και το φασισμό. Επιβεβαίωσε έτσι ξανά ότι η «επιστροφή στις ιδρυτικές αρχές της ΕΕ», που διεκδικεί, σημαίνει μεγαλύτερη βουτιά στην αντίδραση, ότι αποτελεί προειδοποίηση για το λαό για τα χειρότερα που είναι μπροστά.

«Λαϊκή Τέχνη νήσου Σκοπέλου. Από το παρελθόν στο σήμερα και στο μέλλον»


gallery

Άγγελος Ξηντάρης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σκοπέλου με τον συνδυασμό του Σταμάτη Περίσση «το νησί μας πρώτα, δημιουργία ξανά».

Άγγελος Ξηντάρης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σκοπέλου με τον συνδυασμό του Σταμάτη Περίσση  «το νησί μας πρώτα, δημιουργία ξανά».
Αγαπητοί,συμπατριώτες και συμπατριώτισσες
Συνειδητή η επιλογή να ζήσω με την οικογένειά μου και να εργαστώ στο νησί μας ως εκπαιδευτικός.
Συνειδητή και η επιλογή μου να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μας υποστηρίζοντας τον συνδυασμό <<το νησί μας πρώτα- δημιουργία ξανά>> με Υποψ. Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση.

Μαλλιά κουβάρια στη Σκόπελο με υποψήφιο για Δήμαρχο


Αυτά συμβαίνουν όταν δεν θυμάσαι που δίνεις υποσχέσεις και πού ανταλλάγματα, συγκεκριμένα υποψήφιος δήμαρχος υποσχεθεί θέση σε κάποιον ψηφοφόρο την όποια θέση την είχε υποσχεθεί και σε άλλον ψηφοφόρων του .αυτή λοιπόν οι δυο τους συναντήθηκαν σε σπίτι φιλικό και στην κουβέντα πάνω είπαν ο ένας στον άλλον τι του υποσχέθηκαν Με μεγάλο καμάρι τα έλεγε στον φίλο του ο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΜΕΑ ΨΗΦΟΥ


ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ                                     
                                                
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, στη Σκόπελο η ψηφοφορία για τις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου καθώς και των επαναληπτικών της 2ας Ιουνίου 2019 θα διενεργηθεί στο 1ο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο. Ο κύριος όγκος των αιθουσών που θα χρησιμοποιηθούν (οκτώ -8) είναι στο παλιό κτίριο, όπου δυστυχώς είναι προβληματική η πρόσβαση των ΑμεΑ.
Παρότι στη σχετική  εγκύκλιο  του ΥΠΕΣ (αρ. 17/12-4-2019) για τις διευκολύνσεις στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από πολίτες με αναπηρία προβλέπεται συγκεκριμένη διαδικασία υπό την επίβλεψη του  αντιπροσώπου της δικαστικής αρχής, καλούμε τον Δήμο Σκοπέλου να εξετάσει άμεσα τη δυνατότητα βελτίωσης της προσβασιμότητας (πιθανή τοποθέτηση ραμπών κλπ), ώστε να ψηφίσουν χωρίς προβλήματα οι εν λόγω εκλογείς.


                                                                                     Σκόπελος, 9-5-2019

Προεκλογικη συνάντηση του συνδιασμού "το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά" με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση στο "Ξενοδοχείο Διόνυσος" στη Χώρα Σκοπέλου.


Από το γραφείο του Ανταποκριτή του Ο.Α.Ε.Δ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Από το γραφείο του Ανταποκριτή του Ο.Α.Ε.Δ.Ανακοινώνετε ότι το γραφείο θα παραμείνει κλειστό από τις 14-05-2019 ημέρα Τρίτη έως & την 17-05-2019 ημέρα Παρασκευή λόγω άδειας του υπαλλήλου.

Νικόλαος Διαμάντου Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Σκόπελος όλοι μαζί" με επικεφαλής το Δημήτρη Ευσταθίου.



Είμαι αποφασισμενος, αν με τιμησουν οι συμπολίτες μου,να προσφέρω με τις γνώσεις και την δραστηριότητα που με διακρίνει, ώστε να έχουμε εμείς και τα παιδιά μας, ένα καλύτερο μέλλον στο νησί. Πάντα κοντά στους συμπολίτες και πάντα για το καλό του νησιού.

Σε ποιους Ιερούς Ναούς θα τελεσθούν θείες λειτουργίες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Στην Σκοπέλο

Φτάνει ο καιρός των Πανελλαδικών εξετάσεων, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, προσκαλεί τούς υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να συμμετάσχουν στις Θείες Λειτουργίες που θα τελεσθούν κατά τόπους πριν την έναρξη των εξετάσεων, για να λάβουν την δύναμη και την εξ Ύψους ενίσχυση στον αγώνα τους αυτό.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Αριστερής Παρέμβασης» στη Μαγνησία

Toυς υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για τις περιφερειακές ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων παρουσίασε σήμερα η «Αριστερή παρέμβαση για τη Θεσσαλία»
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ» ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου ο  Υποψήφιος Δήμαρχος  Σταμάτης Περίσσης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία  ξανά»  συνοδευόμενος από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του, πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της δημοτικής  εταιρείας ύδρευσης και αποχέτευσης (ΔΕΥΑΣ) Σκοπέλου στο πλαίσιο ενημέρωσης των αναγκών της υπηρεσίας και των χρόνιων προβλημάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου