Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ...

Ο ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Κων/νου είναι υποψήφιος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ με τον συνδυασμό ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, με υποψήφιο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ τον ΔΕΛΗΜΗΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ...

Κομμουνιστικό Κόμμα της Σουηδίας: «γάμα τις Ευρωεκλογές», κάνοντας σεξ αντί να πας στις κάλπες (Βίντεο)


Απίστευτο, ευρηματικό και για κάποιους προκλητικό το προεκλογικό σποτάκι που κυκλοφόρησε εν όψει των ευρωεκλογών το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σουηδίας γι' αυτό έχει σχολιαστεί από όλα τα ΜΜΕ.

Το σουηδικό Κομμουνιστικό Κόμμα δεν συμμετέχει ούτε στις εθνικές ούτε στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο, ενώ αγωνίζεται για να αποχωρήσει η Σουηδία από την Ε.Ε.

Σκόπελος Φωτό από τα έργα που γίνονται στο κάστρο και στον μύλο


Η φωτό της ημέρας τραβηγμένη από την Καρυά στο βάθος η Αλόννησο

Όχι πέστε μου αν τέτοια θέα μπορεί να βρεις πουθενά μέσα σε ένα πράσινο που είναι η ζούγκλα με υπέροχη θέα

Προφήτης Ηλίας στην καρυά Σκοπέλου το αγαπημένο μου ξωκλήσι

Σε αυτό το ξωκλήσι ήμουνα όλα τα παιδικά μου χρόνια όταν πηγαίναμε για δαμάσκηνα όλο το καλοκαίρι βρισκόμασταν εκεί περιμέναμε κάθε χρόνο το πανηγύρι της 20 Ιουλίου πάντα όταν  θέλω  να ηρεμήσω πάντα επισκέπτομαι τον άι λιά

Αυτός είναι ο κεντρικός δρόμος προς το νεκροταφείο βγάλτε συμπεράσματα


Εκτός από τα σκοτάδια που έχουμε στην περιοχή εκτός ότι δεν υπάρχει λάμπα το βράδυ δείτε λίγο την εγκατέλειψε που υπάρχει μιλάμε για Μάιο μήνα μιλάμε για τουρισμό μιλάμε για ένα κεντρικό δρόμο μέσα στη Σκόπελο νομίζεις ότι είσαι μέσα στη ζούγκλα τα σχόλιά σας

ΠΑΡΤΙ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


Ευρωεκλογές-Δημοτικές εκλογές: Πόση άδεια δικαιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι

Με εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλουκαθορίζονται οι διευκολύνσεις που παρέχονται στους δημοσίους υπαλλήλους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, καθώς και στις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019.

Αυτά είναι τα 49 κόμματα που κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασαν τα κόμματα που κατεβαίνουν για τις Ευρωεκλογές 2019,  αφού στον Άρειο Πάγο κατατέθηκαν αυτή τη φορά 49 υποψήφιοι συνδυασμοί έναντι 43 που συμμετείχαν το 2014 και 27 το 2009.
Άγνωστο παραμένει εάν τελικά θα συμμετάσχουν και τα 49, καθώς πρέπει να πληρώσουν παράβολο 3.000 ευρώ, και να καταθέσουν πλήρη συνδυασμό.
Αυτά είναι τα 49 κόμματα που κατεβαίνουν στις ευρωεκλογέςΟι συνδυασμοί που κατατέθηκαν είναι:

ΛΑΕ: Δυναμικές παρεμβάσεις ανέστειλαν 17 πλειστηριασμούς στην Αττική

Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μετά από δυναμική συγκέντρωση και παρέμβαση 150 περίπου μελών της ΛΑΕ και της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών» στην είσοδο συμβολαιογραφείου επί της οδού Ακαδημίας 85, ανεστάλησαν, σήμερα,ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών.

Το ΕΠΑΜ Θεσσαλίας στηρίζει την «Ανυπότακτη Θεσσαλία» με επικεφαλής τον Κώστα Δελημήτρο

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστα ΔελημήτροΤο Ε.ΠΑ.Μ Θεσσαλίας, στηρίζει την περιφερειακή παράταξη «Ανυπότακτη Θεσσαλία» με επικεφαλής τον Κώστα Δελημήτρο και συμμετέχει με υποψηφίους του. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του πολιτικού φορέα:

Τα δρομολόγια του Flying Dolphin «Ερατώ» μέχρι 31 Μαΐου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ  «Ευχαριστήρια επιστολή σε Ίδρυμα Λεβέντης»
Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δωρεά των 5.000 ευρώ στο σύλλογο υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά χρόνιων ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”.
  Ο “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”  συνεχίζει να εκπονεί το πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017 εως και την 31η Μαΐου 2019 , με προοπτική συνέχισης για μια ακόμη χρονιά τουλάχιστον. Στο διάστημα αυτό, ο σύλλογος συνεχίζει να παρέχει τις υποστηρικτικές του υπηρεσίες σε ασθενείς και φροντιστές στο νησί της Σκοπέλου, έχοντας παράλληλα ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με το νησί της Αλοννήσου, προκειμένου να επεκτείνει και εκεί την παροχή υπηρεσιών του. Παράλληλα, συνεχίζει την υλοποίηση ενημερωτικών δράσεων προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις

Ψηφοδέλτιο του συνδιασμού "ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ" με Υποψ.Δημαρχο τον Σταμάτη Περίσση

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, 
Σήμερα σας παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο του Συνδιασμού μας ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ

● είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης - αγώνα και συνεννόησης όλων των δυνάμεων του νησιού μας.

● είναι ένα ψηφοδέλτιο που πιστοποιεί την ικανότητά μας να υπηρετήσουμε το νησί μας χωρίς να χάσουμε ούτε ώρα.

● είναι ένα ψηφοδέλτιο που εγγυάται την ανάπτυξη του νησιού μας σε όλους τους τομείς και την παραγωγή "έργου" πρός όφελος των συνδημοτών μας.

ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου