Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Ολοι στον δρόμο - Αδεια τώρα στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα


Πηγή: Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο

Nα συναντηθούν στον δρόμο σήμερα. Τρίτη 07/05 στα Προπύλαια στις 19:00, και να διεκδικήσουν από κοινού την χορήγηση άδειας στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 2 Μάη διεκδικώντας την χορήγηση της νόμιμης άδειάς του και την κατάργηση του φρονηματικού εισαγγελικού βέτο.Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνου, που πριν ένα χρόνο ήταν θετικός στην χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα,αποφάσισε προφανως με βαση την αστική του συνείδησή  να μην επιτρεψει την δίκαιη και νόμιμη 7η άδεια του Δήμητρη Κουφοντίνα. 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΤΡΙΤΗ 7/5, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 7μμ

Με αντιμετωπίζετε ως πολιτικό αντίπαλο . Γι’ αυτό κι εγώ ξαναπιάνω το κόκκινο νήμα των αγώνων. Αρχίζω απεργία πείνας", Δημήτρης Κουφοντίνας, Φυλακές Κασσαβέτειας, 2/5/2019

Μεγάλη δημοσκόπηση για τις εκλογές ανάδειξης για την περιφέρεια Θεσσαλίας Μπορείτε να συμμετέχετε Τι θα ψηφίζατε για την περιφέρεια Θεσσαλίας εάν οι εκλογές ήταν την Κυριακή

Καταγγελία της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ για τη στήριξη της Χρυσής Αυγής από το δήμαρχο Βόλου

Δελτίο τύπου
Καταγγελία της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
για τη στήριξη της Χρυσής Αυγής από το δήμαρχο Βόλου

Το πρωί της Δευτέρας (6/5) συνεδρίασε στο Δημαρχείο του Βόλου η διακομματική επιτροπή και όλοι όσοι ήταν παρόντες αποφάσισαν να μην δοθεί δημόσιος χώρος στη ναζιστική Χρυσή Αυγή για προεκλογική χρήση, καθώς αυτή αποτελεί εγκληματική οργάνωση. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο (απερχόμενος) δήμαρχος Μπέος εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο με τη γνωστή του αλαζονική συμπεριφορά και ψευδόμενος ασύστολα δήλωσε πως δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Φαίνεται πως δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει τα πρακτικά της συνεδρίασης (στην οποία ο ίδιος δεν παρευρέθηκε). Αν θεωρούσε (όπως όφειλε) πως ήταν υποχρέωσή του και καθήκον του να ενημερωθεί, θα έβλεπε πως αναγράφονται ξεκάθαρα οι τοποθετήσεις όλων των εκπροσώπων των δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων και όλων των κομμάτων/οργανώσεων που πήραν μέρος στη διακομματική και πως υπήρξε απόλυτη συμφωνία. Επίσης ας έκανε τον κόπο να ρίξει μια ματιά στο πρωτόκολλο να δει ότι η Παράταξή μας έχει ήδη κάνει αίτηση για χορήγηση δημόσιου χώρου, πριν δηλώσει πως κανείς μέχρι τώρα δεν τον ζήτησε.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου