Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Καλά γ@%!$ια...


Γράφει ο mitsos175

Ανασχηματισμός; Μετά την παραγραφή από αδίκημα του βιασμού των ανηλίκων αγοριών (φτάνει να είσαι κολλητός του πρωθυπουργού), ο Μητσοτάκης πρόκειται να αξιοποιήσει τους άχρηστους σαν τον Νίκο Γεωργιάδη, αφού αγαπά τόσο - μα τόσο, τα παιδιά.
Νομίζουμε πως το υφυπουργείο Παραπαιδείας είναι μια θέση που αρμόζει στα προσόντα του. Φυσικά θα πρέπει να μετονομαστεί κατάλληλα σε υπουργείο “Παραπαιδείας και Αγάπης των Παιδιών”.
Γιατί όχι η θέση του υπουργού; Νομίζω πως τη θέση αυτή θα πρέπει η ΝΔ να την προσφέρει τιμής ένεκεν στον Ηρώδη το Μέγα, καθώς κι αυτός ασχολήθηκε πολύ με τα μικρά παιδάκια και μάλιστα με τα βρέφη.

Θα μπορούσε βέβαια να γίνει κι άλλη διεύρυνση, δίπλα στο Γεωργιάδη πχ να είναι η Άννα της φωτοτυπίας, αν βέβαια ο Κούλης δεν την προτείνει για Πρόεδρο Δικτατορίας.
Και γιατί να μην προτείνει το Γεωργιάδη για Πρόεδρο Δημοπρασίας; Αν δεν ήταν πολιτικός, θα μπορούσε να ήταν δάσκαλος διορισμένος από τη ΝΔ με μέσον ακόμα και παπάς, ώστε να χαϊδεύει στοργικά παιδάκια στα σχολεία ή τα κατηχητικά, - όχι τόσο μαθήτριες, όσο μαθητές - πράγμα που είναι ένα από τα διεστραμμένα του όνειρα.

Στον υπουργό όμως. Ο Ηρώδης, αν ζούσε, σίγουρα θα μοιράζονταν το όραμα της ΝΔ, όσον αφορά το δημογραφικό.
“Περίμενε ρε φίλε” θα μου πείτε “εδώ λένε πως ο Μητσοτάκης θα δώσει λεφτά για να κάνουμε παιδιά”Λένε. Όπως έλεγαν ότι θα καταργήσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ότι θα δώσει περισσότερο ΚΕΑ και Κοινωνικό Μέρισμα, ή ότι θα αυξήσει τις συντάξεις. 
Περιμένετε πρώτα, να δείτε τι θα πάρετε, και μετά αρχίστε το πήδημα.

Διότι με τη ΝΔ πρέπει να προσέχεις πότε συνουσιάζεσαι. Τι εννοώ: Απλή αριθμητική, καλέ μου επιβήτορα. Στην Ελλάδα γεννήθηκαν το 2018 86.440 ενώ πέθαναν 120.297. Είμαστε δηλαδή μείον 33.857, αλλά η ΝΔ πιστεύει πως, αν πάμε έτσι, δεν θα χρειαστούν άλλες περικοπές. Θα βγούμε μάλιστα από τα Μνημόνια σε καμιά 300 χρόνια, που θα έχουμε σχεδόν εξαφανιστεί.

Ο Μητσοτάκης υπόσχεται δυο χιλιάρικα για 80.000 παιδιά κάθε χρόνο. Πάλι μείον είμαστε, σχεδόν 40.000, οπότε θα βγει η χώρα από τα Μνημόνια γρηγορότερα (και η ψυχή μας).
Προσοχή λοιπόν! Κυρίες μου, εσείς, που είστε έτοιμες να γεννήσετε, κρατηθείτε ως την Πρωτοχρονιά. Μη χάσετε τόσα λεφτά, κρίμα είναι. Έσπασαν τα νερά; Γρήγορα υδραυλικό! Δεν είναι ακόμα ώρα, βιάζεται το μωρό!

Αλλά και μετά το 2020 πρέπει να υπολογίσουμε. Γιατί, αν το μωράκι σου είναι το νούμερο 80.001 κάηκε! Έχασε τόσα χρήματα. Δεν έχει άλλα ο προϋπολογισμός. Οπότε θα πρέπει να μετρήσεις τις μέρες, πότε θα αρχίσεις την “εργασία”. Γιατί, αν αργήσεις, πάνε τα λεφτά, τα πήραν άλλοι!

Άσε πια αυτά τα εφταμηνίτικα, που δεν περιμένουν τη σειρά τους! Οπότε ότι πηδήξεις, θα είναι μέχρι το τέλος Φλεβάρη το πολύ. Γιατί, αν μυρίσεις κρίνο Μάρτη και γεννηθεί το παιδί Δεκέμβρη, όπως έπαθε μια πολύ γνωστή κυρία, σε βλέπω, αγάπη μου, να γεννάς σε στάβλο λόγω ένδειας.

Θα μου πείτε τώρα πως ακόμα κι έτσι “δυο χιλιάρικα δεν είναι άσχημα”. Καθόλου άσχημα, είπα εγώ κάτι τέτοιο; Φτάνει το παιδί να τρώει μόνο όσο διαρκέσει το βοήθημα. Μετά; Μετά ο Ηρώδης έχει κάποιες προτάσεις, που σκέφτονται στη ΝΔ, για όσους δεν θα έχουν να μεγαλώσουν παιδιά. Ελπίζω να μην τις υλοποιήσουν.

Κούλη μου, γιατί δεν αυξάνεις το μισθό, να μας φτάσουν, να κάνουμε και παιδιά; Γιατί θέλει να μας δουλέψει. Και να μας πηδήξει ο ίδιος και η σιχαμένη συμμορία του, που ήρθαν να λεηλατήσουν.

Αμ σαν να το βλέπω τι θα γίνει: Τους ακούω τους διαλόγους:
“Αγάπη, ετοιμάσου, έρχομαι να σε γκαστρώσω, αν αργήσω στην κίνηση, κάνε παιδί με το φοιτητή, που μένει από κάτω μας. Και μην ανησυχεί πες' του, αν προλάβουμε το επίδομα, θα του δώσουμε κι αυτού μερτικό”.
“Σταμάτα πια, βρε γυναίκα, με αυτό το “είσαι πολύ γρήγορος”. Τι θες δηλαδή; Να χάσουμε δυο χιλιάρικα”;
“Κάνε, Θεέ μου, να γεννηθεί εφταμηνίτικο! Κάνε θεούλη μου, να βγει πρόωρα, μπας και προλάβουμε”.

Καλά γ@%!$ια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger