Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Οταν προκαλεί ένα πολιτικό τσόλι



Αναφερόμαστε στον διορισμό της πρώην βουλευτίνας της Ν.Δ., Μαρίας Αντωνίουδιευθύντριας του γραφείου πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη. (Αυτού του γραφείου που ο Μητσοτάκης προεκλογικά το είχε χαρακτηρίσει άχρηστο, ορμητήριο για κομματικά ρουσφέτια. Σήμερα σαν πρωθυπουργός όχι απλός το διατηρεί, αλλά και το αναβαθμίζει).

Αυτή λοιπόν η "άριστη", είναι ένα πραγματικό εκλεκτό τεφαρίκι όπως διαπιστώνουμε διαβάζουμε συνέντευξη της. Θα προσπεράσουμε την κομματική της διαδρομή που ξεκινάει απ' τα παιδικά της χρόνια αφού "στα 16 μου μπήκα στην ΟΝΝΕΔ με μια παρέα φίλων και όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο, πρώτα γράφτηκα στη ΔΑΠ και μετά στη σχολή μου".

Για τις ακροδεξιές πολιτικές θέσεις της γράφαμε στην ανάρτηση που παραθέτουμε και δεν έχουμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο.
Θέλουμε όμως να σταθούμε σε μια βαθυστόχαστη σκέψη της. Μας είπε ότι όσοι αναφέρονται στη φράση "ραντεβού στα γουναράδικα" μπορεί να είναι "μια ακόμη κραυγή αυτών που ονειρεύονται τον εμφύλιο σπαραγμό"! 

Φυσικά σ' αυτό το ανιστόρητο πολιτικό τσόλι δεν έχουμε καμιά διάθεση να του κάνουμε ιστορικά μαθήματα για το ποιοι προκάλεσαν τον εμφύλιο πόλεμο και ποιοι παράγοντες συντέλεσαν στο αποτέλεσμα του.

Οπως το θεωρούμε εντελώς προκλητικό να φωτογραφίζεται αγκαλιά με τους πολιτικούς απογόνους των ταγματασφαλιτών, των δοσίλογων, των καθαρμάτων που συνεργάστηκαν με τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής και μακέλεψαν τον ελληνικό λαό, να συμμετέχει στις γιορτές μίσους και ταυτόχρονα να μας λέει και τέτοιες μαλακίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger