Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Αυτά έβλεπε ο Στάλιν και πήρε παραμάζωμα το παπαδαριό.


Γράφει ο mitsos175

 Ευτυχώς για την Εκκλησία το Ρασπούτιν δεν τον έφαγαν κομμουνιστές. Αλλιώς θα γίνονταν άγιος, όπως ακριβώς ο αιμοσταγής Τσάρος, που έβαλε τη Ρωσία στη κρεατομηχανή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
Φανταστείτε να γίνονταν άγιος ο Ρασπούτιν. Κάνε εικόνα, καλέ μου άθεε, τον πιστό να προσεύχεται. "Άγιε μου Ρασπούτιν, βόηθα με, να σταυρώσω γκόμενα κι εδώ θα σου ανάψω κερί ίσα με το πέος σου"! Αρχίζω με το μάγκα, γιατί πολλοί τότε πίστευαν πως είχε υπερφυσικές δυνάμεις. Και φοβόνταν το φάντασμά του! Μέχρι που πήραν την εξουσία οι κομμουνιστές. 

Ο κομμουνισμός θεωρεί εχθρό τη δεισιδαιμονία και τη θρησκεία. Η θρησκεία έχει δόγματα. Το δόγμα είναι κατά της επιστήμης, εφόσον είναι κάτι στο οποίο πρέπει να πιστέψεις χωρίς αποδείξεις.
Νομίζω πως πιστός και επιστήμονας δεν συμβαδίζουν. Ή το ένα θα είσαι ή το άλλο. Ή θα πιστεύεις τη Βίβλο, ή το Δαρβίνο και άλλους επιστήμονες. Ή θα λες "ο κόσμος έγινε από το Θεό σε 6 μέρες (την έβδομη αναπαύτηκε)" ή πως "η δημιουργία του Σύμπαντος άρχισε με μια μεγάλη έκρηξη και χρειάστηκαν δισεκατομμύρια χρόνια για να αναπτυχθεί ζωή". Διαλέγεις και παίρνεις. Οι απόπειρες παντρέματος επιστήμης και θρησκείας καταλήγουν πάντα σε γελοιότητες. 

Το λέω αυτό γιατί κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν παπάδες, βάζοντας μπροστά την επιστημονική τους ιδιότητα.
Αν αγάπη μου είσαι πχ χειρούργος, θα προσευχόσουν, ή θα έκανες τη εγχείρηση για να σώσεις τον ασθενή; Γιατί αν μου λες "ο παπάς έχει δίκιο" τότε να τον βάλουν αυτόν εφημερία, να αρχίσει τις προσευχές κι ούτε φάρμακα ούτε τίποτα.
Όπως το Μεσαίωνα που πέθαιναν οι άνθρωποι κατά εκατομμύρια. Ήταν όλοι αυτοί αμαρτωλοί κι ας ακολουθούσαν πιστά τις εντολές τουΙερατείου. 

Υπάρχουν σήμερα τύποι που πιστεύουν πως η Γη είναι επίπεδη. Προφανώς δεν βασίζονται σε επιστημονικά συμπεράσματα, είναι στο δικό τους σύμπαν. Ακόμα και αυτοί όμως δεν με πειράζουν, όσο οι παπάδες. Γιατί το παπαδαριό κάνει το εξής: Λέει μια κουταμάρα κι έχει την απαίτηση να τη στηρίξει η επιστήμη. Αν δεν είναι αλήθεια αυτό που ισχυρίζεται, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια! Κι όλα αυτά για να μας επιβληθούν.

Και ρωτάω, για να τελειώσει το αστειάκι με τους gay και το πρωκτικό σεξ της εγκύου.
Παπά, εσύ που λες αυτά, και λες πως είναι μαζί σου επιστήμονες, ποια επιστημονική μέθοδο εφάρμοσες, για πες μας.
Έκανες πείραμα, είδες με τα μάτια σου έγκυο να κάνει πρωκτικό sex και μετά βγήκε το παιδί gay; Επανέλαβες το πείραμα πολλές φορές και βγήκαν τα ίδια αποτελέσματα; Αυτό θα πει επιστήμη. Ερευνώ, παρατηρώ, πειραματίζομαι, ξανακάνω τα πειράματα για να σιγουρευτώ και βάσει των αποτελεσμάτων και των μετρήσεων, βγάζω συμπεράσματα.
Προφανώς και δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Είπε μια βλακεία ο παπάς, κι έτρεξαν οι θεούσες να το κάνουν νόμο! 

Αυτά έβλεπε ο Στάλιν και τους κυνήγαγε. Κορόιδευαν και κοροϊδεύουν! Καλό το παραμύθι της θρησκείας, δίνει ελπίδα, ακόμα και δράκο έχει (το σατανά), αλλά δε είναι να εφαρμόζουμε φαντασίεςτον 21ο αιώνα, δεν μας παίρνει.
Αλλιώς, πάτε στη Εκκλησιά, πάρτε λάδι - αγιασμό, να τον πιείτε, να γίνετε καλά! Να δούμε, θα γίνετε; Όσο η θρησκεία πάει να μπλεχτεί στα χωράφια της επιστήμης τόσο θα χάνει.

Δεν με χαλάει, να πιστεύει κάποιος, αλλά το να τον πιάνουν κορόιδο είναι ένα θέμα. Πολύ χειρότερα όταν ορισμένοι πάνε να μου επιβάλουν τις δικές τους απόψεις χωρίς όμως καμία απόδειξη.
Έτσι, επειδή πιστεύουν αυτοί, πρέπει να πιστέψω κι εγώ!
Βρε δεν πηδιούνται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger