Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ 2019


Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Σκοπέλου, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις και κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση είναι η επιβράβευση των κοπιαστικών προσπαθειών τους, μπροστά τους ανοίγονται νέοι ορίζοντες και εύχομαι ολόψυχα να ανταποκριθούν με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών και να πετύχουν τους στόχους τους.


Θέλω επίσης να συγχαρώ τις οικογένειες τους που στάθηκαν στο πλευρό τους και τα στήριξαν καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που με την μεθοδική δουλειά ήταν δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Σήμερα μοιράζονται την χαρά και την επιτυχία τους, είναι περήφανοι και τα καμαρώνουν βλέποντας τα να ξεκινούν μια νέα σελίδα στη ζωή τους.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που ενώ έδωσαν τον αγώνα τους δεν πέτυχαν το στόχο που είχαν θέσει. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές, δεν πρέπει λοιπόν να απογοητευτούν αλλά να προσπαθήσουν ξανά με το ίδιο πείσμα, να έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και προσήλωση τους στόχους τους, γιατί με υπομονή, επιμονή και με θέληση θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία, καλό ξεκίνημα στην νέα προσπάθεια με υγεία, προκοπή και πάντα επιτυχίες στην ζωή σας!!!

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου
Σταμάτης Περίσσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger