Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία.


Γράφει ο mitsos175

"Είμαι η Νέα Δημοκρατία" είπε ο γιος του ανθρωπόμορφου τέρατος, του δημίου Π. Σκαλούμπακα, ο οποίος βασάνιζε απάνθρωπα πολιτικούς αντιπάλους. Ο γιοςεπιβεβαίωσε την παροιμία "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" κι αντί να ντραπεί για τα ειδεχθή εγκλήματα του μπαμπά του, απειλούσε με χειρότερα (!) τους Κομμουνιστές.

Έχει όμως δίκιο όταν λέει πως είναι η Νέα Δημοκρατία. Πράγματι είναι συνιδρυτής της τρομοκρατικής συμμορίας. Είναι όντως η Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν είναι ο μόνος. Γιατί τι είναι η ΝΔ;
Είναι οι προδότες, οι συνεργάτες των κατακτητών, των μαυραγοριτών. Είναι τα πολιτικά παιδιά όσων πρόδιδαν αγωνιστές στην Κατοχή. 
Είναι οι πατριδοκάπηλοι, οι φανατικοί, οι μισαλλόδοξοι. Όσοι εγωιστές βάζουν πάνωαπό όλα το τομάρι τους.

Είναι οι βασανιστές του Ελληνικού λαού, οι δολοφόνοι εργαζομένων, αγωνιστών, ακόμα και μικρών παιδιών. Οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ, που κατέστρεφαν, έβριζαν, ξυλοκοπούσαν, έκαναν και κάνουν κάθε λογής ασχήμιες.
Είναι οι απατεώνες, οι ψεύτες, τα λαμόγια. Όσοι ρήμαξαν το δημόσιο χρήμα, όσοι χρεοκόπησαν τη χώρα με θαλασσοδάνειαρουσφέτια, απευθείας αναθέσεις έργων δισεκατομμυρίων. Οι πιο διεφθαρμένοι και σάπιοι.

Είναι οι θρασύδειλοι, όσοι κρύβονται πίσω από τη μάσκα του δήθεν νοικοκύρη, για να δικαιολογήσουν τη βία προς τους αδύναμους.
Είναι τα δειλά ανθρωπάκια, οι σιχαμένοι, που προσκυνάνε τους "καταλληλότερους" κηφήνες, που συνωστίζονται για γραφεία των βουλευτών για να βολευτούν. Ταυτόχρονα οι υποκριτές αυτοί δεν θέλουν το κράτος αν και παρασιτούν σε αυτό!

Είναι οι κομπλεξικοί, που θέλουν απολύσεις των άλλων για να πάρουν οι ίδιοι τις κενές θέσεις. 300.000 απολύσεις δια 5 μας κάνει 60.000 βολεμένα βαφτιστήριααργόμισθοι, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν μόνο τους αετονύχηδες ιδιώτες και να απαξιώσουν εντελώς το Δημόσιο.
Είναι προπάντων τα γίδια, οι ευνούχοι, οι υπηρέτες, που υπακούν σε ό,τι τους λέει ο κάθε αρχηγός και αναμασούν αυτά που ξερνάνε τα κομματόσκυλα. Οι ψεύτες, οι συκοφάντες, οι άθλιοι που διαστρεβλώνουν την αλήθεια.

Είναι κυρίως οι βλάκες, οι ανόητοι που πιστεύουν πως οι ανθρωποφάγοι που θα πάρουν την εξουσία θα τους βολέψουν και δεν θα τουςφάνε μαζί με τους υπόλοιπους. Πως θα κοπούν μόνο οι συντάξεις και οι μισθοί των άλλων, όχι τα δικά τους, πως θα απολυθούν μόνο οι άλλοι όχι κι οι ίδιοι. Είναι τόσο ανόητοι που χρίζουν επιστημονικής εξέτασης για να γίνει αντιληπτό πως κατορθώνουν και ζουν χωρίς καθόλου εγκέφαλο.

Είναι οι φασίστες, οι ναζί εγκληματίες, που κρύβονται κάθε φορά μέσα στην αστική συμμορία, όταν τα πράγματα σκουραίνουν. Είναι οι ρατσιστές, οι μισαλλόδοξοι, οι σωβινιστές, τα χειρότερα καθάρματα.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι ποιοι είμαστε εμείς: Είμαστε όσοι δεν σκύβουν το κεφάλι, όσοι δεν φοβόμαστε, όσοι αγωνιζόμαστε, για Δικαιοσύνη, Ισότητα, Ελευθερία, Ανθρώπινα δικαιώματα.
Μας μισούν γιατί στο τέλος πάντα τσακίζουμε το φασισμό.
Το κάναμε παλιότερα, θα το επαναλάβουμε όσες φορές χρειαστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger