Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Στο Ειρηνοδικείο Σκοπέλου έφτασε το ζήτημα ηχορύπανσης της περιοχής του

Στο Ειρηνοδικείο Σκοπέλου έφτασε το ζήτημα ηχορύπανσης της περιοχής του Παλιού Λιμανιού της Σκιάθου. Αγανακτισμένοι, πάνω από 25 κάτοικοι ονομαστικά, ζητούν την παρέμβαση της αρχής μέσω επίσημης καταγγελίας προς όλους τους ιδιοκτήτες μαγαζιών νυχτερινής διασκέδασης της περιοχής αιτούμενοι τα δικαιώματά τους στις ώρες κοινής ησυχίας.

Πιο συγκεκριμένα, ιδιοκτήτες καταλυμάτων κατηγορούν τα νυχτερινά κλαμπ για αδιαφορία, κηλίδωση της γραφικής αυτής περιοχής, παραβάσεις υγειονομικού και εργατικού δικαίου και απαράδεκτες ηχοκατασκευές. Τους αναλογούν την οικονομική ζημία των επιχειρήσεων τους καθώς οι πελάτες τους παραπέμπονται πιο ήσυχες περιοχές, εργαζόμενοι ισχυρίζονται πως αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις λόγω έλλειψης ύπνου, κάτοικοι αναπτύσσουν περαιτέρω προβλήματα υγείας ή ακόμη αναγκάζονται να διαμένουν εκτός της οικίας τους προκειμένου να μην ακούνε τον Παντελίδη.
Μέσω της μήνυσης τους, οι αιτούντες ζητούν την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας όσον αφορά τις ώρες κοινής ησυχίας, την ανάληψη ευθύνης του Δήμου σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των επικείμενων επιχειρήσεων και την απειλή χρηματικής ποινής και κράτησης που αρμόζει στους παραβαίνοντες ιδιοκτήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου