Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Δήλωση του Καραθανάση Νίκου Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Σκοπέλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση




Αγαπητοί   Συμπολίτες/Συμπολίτισες

Γεννήθηκα,μεγάλωσα και ζώ στην Σκόπελο. Ασχολούμαι με την παραγωγή,μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προιόντων μέσω της οικοτεχνίας που διατηρώ. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να δεχθώ την πρόταση του κ. Αναγνώστου και της ‘’ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ’’ για δύο λόγους. Πρώτον γιατί βιώνω και εγώ τα καθημερινά προβλήματα του νησιού  ως πολίτης και νέος επαγγελματίας. Δεύτερων γιατί πιστεύω ότι και εμείς η νέα γενιά δικαιούμαστε, μπορούμε και πρέπει να έχουμε ενεργό ρόλο στα δρόμενα του νησίου.
Για εμένα και τον συνδυασμό μας προβλήματα όπως

·         Η εγκατάλειψη του Κ.Υ
·         Η καθαριότητα
·         Η προβληματική κατάσταση δρόμων , δημοτικών κτιρίων, λιμανιών και αθλητικών εγκαταστάσεων
·         Υποστελέχωση δημοσίων υπηρεσιών
·         Προβληματική ΔΕΥΑΣ
·         Η ελλειπής στήριξη κάθε πολιτιστικής, κοινωνικής και αθλητικής δραστηριότητας
Θα αποτελέσουν μαζί με μερικα ακόμη αυτοσκοπό την επομένη των εκλογών.Μόνο λύνοντας αυτά θα μπορέσουμε να κάνουμε βήματα μπρόστα και ως κοινωνία και ως δήμος.
Όσο αφορά την τουριστική ανάπτυξη που αποτελεί αναμφίβολα τον πυλώνα της τοπικής οικονομίας , πιστεύω σε μια πολύπλευρη και συντονισμένη προσπάθεια. Μια προσπάθεια όπου σε συνεργασία με τους ήδη υπάρχωντες φορείς και επιχειρήσεις του νησιού θα μπορέσουμε να αναδείξουμε πράγματα όπως τα μουσεία, τα μοναστήρια , τις παραλίες, τα μονοπάτια και τα τοπικά μας προιόντα . Έτσι θα δώσουμε στην Σκόπελο την χαμένη εδώ και χρόνια ταυτοτητά της.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω ζητώ την στηριξή σας στην ‘’ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ’’ στις εκλογές της Κυριάκης . Γιατί εμείς δεν υποσχόμαστε θαύματα την επόμενη μέρα. Δεν δίνουμε προεκλογικές υποσχέσεις που μένουν στο ‘’θα΄΄. Αντιθέτως θα είμαστε εκεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος της Κυριακής να στηρίξουμε τις θέσεις μας. Η ‘’ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ’’  δεν τάζει αλλα μάχεται με οποιοδήποτε κόστος. Οραματιζόμαστε μια Σκόπελο για όλους και όχι για μια χούφτα ανθρώπων. Μια Σκόπελο με ίσες ευκαιρίες. Μια Σκόπελο που θα μας δώσει την δυνατότητα να ζούμε αξιοπρεπώς, να δημιουργούμε , να συμμετέχουμε και οχι να είμαστε απλοί παραμένοντες και θεατές στην υποβαθμισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger