Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Το φιρμάνι του πρέσβη και τι ξεχνάει ο Αμερικάνος αξιωματούχος


Γράφει ο mitsos175

Ο Αμερικάνος πρέσβης έβγαλε φιρμάνι: Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών. Βασιλική διαταγή που λένε και τα σκυλιά δεμένα.
Κάποιος θα έπρεπε να πει στον Πρέσβη των ΗΠΑ πως δεν πρέπει να ανακατεύεται στα εσωτερικά μας. Βεβαίως για να το πει κάποιος αυτό, θα πρέπει να μην είναι υποταγμένος, τσιράκι των Ιμπεριαλιστών κοκ.
Οι πολιτικοί μας απλά εκτελούν διαταγές. Τώρα, εφόσον γίνεται πάντα ότι θέλουν οι Αμερικάνοι, τι τις θέλουμε τις εκλογές; Καλή ερώτηση, νομίζω για χαβαλέ, να σπάει η μονοτονία, για κανένα ρουσφέτι, καθώς και για την ψευδαίσθηση πως δήθεν -έστω και μια φορά στις τόσες- μετράει η γνώμη μας.

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ ξέρει σίγουρα από δολοφόνους. Οι Αμερικάνοι Πρόεδροι έχουν δολοφονήσει εκατομμύρια. Σήμερα πχ τα αόρατα και ορατά αεροπλάνα τους βομβαρδίζουν αμάχους σε διάφορα μέρη του πλανήτη που κατά διαβολική σύμπτωση έχουν άμεση σχέση με το πετρέλαιο. 

Κύριε πρέσβη, πόσους αμάχους σκότωσαν σήμερα τα έξυπνα βλήματα σας;
Στο μεταξύ κρατούνται αιχμάλωτοι και παραβιάζονται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα στις φυλακές όπως της ναυτικής βάσης του Guantánamo, που καλύτερα να βρεθεί κάποιος στην Κόλαση, παρά εκεί.
Είναι αλήθεια πως μπροστά σ' ένα Πρόεδρο των ΗΠΑ ακόμα κι ο μεγαλύτερος δολοφόνος είναι ερασιτέχνης. Είναι όμως η τέχνη τηςδιπλωματίας που παίζει με τις λέξεις.

"Δολοφόνοι" και "τρομοκράτες" από τις ΗΠΑ χαρακτηρίζονται όσοι αντιστέκονται στις πολιτικές τους. Ακόμα κι αν αυτοί μάχονται δικτάτορες, όπως στο Νότιο Βιετνάμ, όσοι υπερασπίζονται τη χώρα τους, όπως τη Βόρειο Κορέα, αντιμετωπίζουν πραξικοπηματίες, όπως στη Βενεζουέλα ή πολεμούν τους φασίστες του ISIS όπως στη Συρία.
Μην ξεχάσουμε επίσης τις αμέτρητες απόπειρες δολοφονίας κατά του ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο. Εκεί δεν υπήρχαν δολοφόνοι;Αποτυχημένοι μεν, αλλά είχαν πρόθεση να σκοτώσουν. 

Επεμβάσεις, πόλεμοι, ανατροπές, δικτατορίες, εμπάργκο, εκατομμύρια νεκροί από μάχες, πείνα, ακόμα περισσότεροι πρόσφυγες, καταστροφή, εξαθλίωση, με ευθύνη των ΗΠΑ.
Δεν νομίζω λοιπόν πως δεν παίρνει και πολύ τον Πρέσβη να μιλάει για δολοφόνους.

Κάτι ακόμα. Μια και τον έχουμε κακομάθει, ώστε να ανακατεύεται ακόμα και στις αποφάσεις των δικαστηρίων μας, ας μας πει τη γνώμη του για τις απαλλαγές άλλων κατηγορουμένων.
Γιατί πχ δεν λέει τίποτα, όταν αθωώνονται (ή δικάζονται με αναστολή που στην ουσία είναι το ίδιο) παιδεραστές, μπάτσοι φονιάδες καιβασανιστές, καταχραστές και λοιπά λαμόγια της "καλής κοινωνίας";
Ούτε αυτούς τους κόβω για Ρομπέν των δασών. Εκεί μήπως θα πει διπλωματικά, πως δεν ανακατεύεται στα εσωτερικά μας, και πως η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη κι άλλα τέτοια φούμαρα;

Λοιπόν κύριε Πρέσβη. Πρέπει να δοθεί η άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Γιατί έχειόλες τις προϋποθέσεις, που απαιτούν οι αστικοί νόμοι  (Κι αυτό είναι κάτι που το ομολογούν ακόμα και παροπλισμένοι αστοί πολιτικοί, όπως ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης).
Τουλάχιστον να δημιουργείται σε ένα μέρος του κόσμου η αυταπάτη ότι υπάρχει Ισονομία και Δικαιοσύνη.

Ακόμη πιστεύω, πως πρέπει επιτέλους να σωπάσετε, να μην μας προσβάλλετε, και να αφήσετε τη χώρα μας ήσυχη. (Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, αλλά λέμε τώρα ...).

Νομίζετε πως θα φοβηθούμε με το να εκδικηθείτε έναν αιχμάλωτο πολιτικό κρατούμενο; Κάνετε λάθος.

ΥΓ Δεν έχουμε για αόρατα αεροπλάνα. Λυπόμαστε πολύ, αλλά το ΔΝΤ, η εφεύρεση σας να πλιατσικολογείτε χωρίς πόλεμο τους λαούς, δεν μας άφησε τίποτα.
Επίσης δεν πρόκειται ποτέ να πολεμήσουμε για τα δικά σας συμφέροντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger