Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Γιατί ο Σκιαθίτης ψηφοφόρος, να ψηφίσει τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» και όχι κάποιον άλλον;




Καλούμε τον κόσμο να μην έχει για κριτήριο ψήφου απλώς τα πρόσωπα, γιατί αυτό που καθορίζει την ταυτότητα του καθενός είναι ποια πολιτική στηρίζει, ποια η στάση του απέναντι στα λαϊκά προβλήματα, στις αιτίες που τα δημιουργούν και ποια διέξοδο προτείνει κατά της αντιλαϊκής πολιτικής. Ποια πρέπει να είναι η στάση του στο κεντρικό ζήτημα της ανάπτυξης - από ποιον και για ποιον - που φέρνει στο προσκήνιο την πραγματική διαχωριστική γραμμή και με ποιον τάσσεται ο καθένας, είτε έχει κομματική στήριξη, είτε εμφανίζεται ως δήθεν ανεξάρτητος.
Κριτήριο δεν μπορεί να είναι ο συμβιβασμός, η συμφιλίωση με τα λίγα, με τον «ρεαλισμό» του μικρότερου κακού, την ελεημοσύνη , την ανασφάλεια και τη μίζερη προοπτική - να ζούνε οι νέοι χειρότερα από τους γονείς τους…

Επομένως, Λαϊκή Συσπείρωση γιατί:
- η Λαϊκή Συσπείρωση , οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, όσοι συσπειρώνονται και στηρίζουν τον συνδυασμό μας ποτέ δε κρύφτηκαν πίσω από τίτλους ανεξαρτησίας. Εκφράζουμε και υπηρετούμε την πολιτική του Κομμουνιστικού Κόμματος, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.
- έχει σαφή και συνεπή πολιτικό λόγο, που ακούστηκε εντός και εκτός των τειχών του Δημοτικού Συμβουλίου. Όλο το προηγούμενο διάστημα αντιπάλεψε την πολιτική της ανταποδοτικότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων, των προγραμμάτων ανακύκλωσης των ανέργων, των ελάχιστων κοινωνικών παροχών.
- η Λαϊκή Συσπείρωση αρνείται να μετατραπεί ο Δήμος σε επιχείρηση, η οποία ήδη σου ζητάει να πληρώνεις για υπηρεσίες που θα έπρεπε να σου παρέχονται δωρεάν, αφού τις έχεις πληρώσει με την πληθώρα των άμεσων και έμμεσων φόρων που μας επιβάλλουν. Επίσης, μέσα από τα προγράμματα Αθλητισμού και Πολιτισμού θα πρέπει να αναδεικνύεται το όραμα για την ολόπλευρη ανάπτυξη της ανθρώπινης προσωπικότητας- μακριά από ευκαιριακές δραστηριότητες , με «πιασάρικους» όρους αγοράς.
Γιατί το πραγματικό δίλημμα αυτών των δημοτικών, αλλά και συνολικότερα των τριπλών εκλογών, είναι Λαϊκή Συσπείρωση ή μία από τα ίδια;
Με την ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση μπορούμε μαζί να κάνουμε τη διαφορά - να πάρει ανάσα ο λαός μας, να δυναμώσει η πάλη του, για να επιβάλει έναν άλλο φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης, που θα έχει ως προτεραιότητα τις σύγχρονες ανάγκες του».!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger