Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ



  «Ευχαριστήρια επιστολή σε Ίδρυμα Λεβέντης»
Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δωρεά των 5.000 ευρώ στο σύλλογο υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά χρόνιων ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”.
  Ο “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”  συνεχίζει να εκπονεί το πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017 εως και την 31η Μαΐου 2019 , με προοπτική συνέχισης για μια ακόμη χρονιά τουλάχιστον. Στο διάστημα αυτό, ο σύλλογος συνεχίζει να παρέχει τις υποστηρικτικές του υπηρεσίες σε ασθενείς και φροντιστές στο νησί της Σκοπέλου, έχοντας παράλληλα ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με το νησί της Αλοννήσου, προκειμένου να επεκτείνει και εκεί την παροχή υπηρεσιών του. Παράλληλα, συνεχίζει την υλοποίηση ενημερωτικών δράσεων προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις

Στόχος του συλλόγου συνεχίζει να αποτελεί  η δημιουργία και εδραίωση μιας  ομάδας επαγγελματιών οι οποίοι θα παρέχουν υπηρεσίες υπό την φιλοσοφία της ανακουφιστικής φροντίδας  και ως εκ τούτου θεωρούμε σημαντική τη συμβολή  σας – μέσω της οικονομική ενίσχυσης των 5.000 ευρώ- στην πραγματοποίηση του στόχου αυτού και σας ευχαριστούμε πολύ γι΄ αυτό.

Με εκτίμηση,
Μάγδα  Πατσή
Πρόεδρος συλλόγου υποστήριξης καρκινοπαθών
και βαριά  χρόνιων ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger