Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Δήλωση ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ του υποψηφίου δημ.συμβούλου Αγγελου Ξηντάρη με το συνδυασμό ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Άγγελος Ξηντάρης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σκοπέλου με τον συνδυασμό του Σταμάτη Περίσση  «το νησί μας πρώτα, δημιουργία ξανά».

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Η ζωή μας στο νησί θα έπρεπε να είναι ευχάριστη,δημιουργική ,ασφαλής. Γεγονότα , πρακτικές και πολιτικές επιλογές  φώλιασαν  στην ψυχή μας το αίσθημα της εγκατάλειψης ,της ανασφάλειας ,της αδιαφορίας και της παραίτησης .
Τα αισθήματα αυτα οδήγησαν πολλούς από εμάς στην απογοήτευση, παλεύοντας στη ζωή μόνοι μας , ωθούμενοι από το βασικό ένστικτο της επιβίωσης . 
Ο κυνισμός ο οχαδελφισμοςκαι ο λαϊκισμός διαχέονται στην κοινωνία μας και μας κτυπουν φιλικά την πλάτη ως σωτήρες των πάντων  . Και όσο αποδεχόμαστε την ρήση ( όλοι ίδιοι είναι ) τόσο πιο  βαθιά  και επικίνδυνα στέκονται ενάντια στην διεκδίκηση, στους αγώνες και στο δημοκρατικό πολίτευμα.
Το όπλο μας ενάντια στο λαϊκισμό και τον κυνισμό  είναι περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. Που σημαίνει  συμμετοχή  και συλλογική δράση . 
Δημοκρατία στην κοινωνία , στην αυτοδιοίκηση,στους χώρους εργασίας,στον προεκλογικό μας αγώνα , στην καθημερινότητά μας.
Η Δημοκρατία δίνει αξία σε κάθε ένα από μας , στο έργο μας , στην προσωπικότητά μας.
Εμείς οι άνθρωποι του συνδυασμού μας μαζί με κάθε Σκοπελίτη -σα που θέλει και μπορεί να αλλάξει τον τόπο, έχουμε  την γνώση,την δύναμη,την τέχνη του εφικτού και ρεαλιστικού και το  σθένος να πάμε το νησί μπροστά με αγώνες διεκδίκησης για το συμφέρον του νησιού και των συμπολιτών μας.
Η  αυτοδιοίκηση είναι  μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφεθεί στην τύχη της. Είναι βέβαιο πως χωρίς συγκεκριμενες και επεξεργασμενες θέσεις και απόψεις όλης της ομάδας που θέλει να διοίκηση τον Δήμο οδηγούμαστε ιστορικά  αποδεδειγμενα σε αποτυχία. 
Η πολιτική μας και ή  θέση μας είναι Ανθρωποκεντρική . Στο κέντρο των αποφάσεών  μας είναι ο δημότης , ο εργαζόμενος ,ο άνεργος , ο επιχειρηματίας , ο εργάτης , ο επιστήμονας , ο νέος.
Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας.
Η συμμαχία με τους πολίτες και η ενεργός συμμετοχή τους θα φέρουν την μεγάλη ανατροπή που ονειρευόμαστε.Τα νέα ρεύματα τουρισμού,πολιτισμού,η τεχνολογία και οι νέες μορφές οικονομίας  φέρνουν την ανάπτυξη που ζητάμε.
Σε αυτό τον αγώνα που διαμορφώνουμε το μέλλον του νησιού ,σας θέλουμε δίπλα μας .
Μαζί,ενωμένοι με πίστη στις ίδέες και στις αξίες!
 Τίποτα και κανείς δεν  μας σταματά.
Εμπρός για την Νίκη του νησιού μας!

Άγγελος Ξηντάρης
Εκπαιδευτικός
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Στο συνδυασμό ΤΟ ΝΗΣΊ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΞΑΝΆ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger