Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Γελοίοι και απάνθρωποι, κάποιοι μπάτσοι, που βάζουν στο στόχαστρο τους φτωχούς και υπέργηρους ανθρώπους, οι οποίοι παλεύουν για ένα πιάτο φαΐ!


Κάποιοι μπάτσοι στην κυριολεξία είναι απίθανοι τύποι! Ερχονται συνεχώς κάποια περιστατικά στην δημοσιότητα, στα οποία πρωταγωνιστούν, τα οποία μόνο γέλιο θα προκαλούσαν, αν δεν είχαν θύματα φτωχούς και απόκληρους ανθρώπους. 
Τώρα μόνο οργή δημιουργούν όταν έχουν μαθαίνεις ότι μπάτσοι "πατάσσουν την φοροδιαφυγή", ταλαιπωρώντας υπέργηρους, βασανισμένους πολίτες που οδεύουν προς το τέλος του βίου τους και παλεύουν να αποκτήσουν ένα πιάτο φαγητό.  

Γράφουμε τα παραπάνω με αφορμή μια είδηση που συναντήσαμε σε τοπική ιστοσελίδα της Πιερίας. Σύμφωνα μ' αυτή πέρυσι τον Μάρτη, αστυνομικοί τής Κατερίνης έφτασαν με πυρπολικό σε σημείο της πόλης στο οποίο  μια 80χρονη γιαγιά, η Παρθένα Αλχαζίδου, είχε απλωμένες σε χαμηλό πάγκο λίγα κιλά ζοχιές (χόρτα για σαλάτα που μάζεψε μόνη της) για να τις πουλήσει για πενταροδεκάρες! Στην συνέχεια οι μπάτσοι την προσήγαγε στον Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και… πιστοποιητικό υγείας!!!

Αφού της επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ, (!) την άφησαν ελεύθερη. Η περιπέτεια της γιαγιούλας όμως δεν τελειώνει. Πριν από λίγες ημέρες η κυρία Παρθένα έλαβε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης Κλητήριο Θέσπισμα για τακτική δικάσιμο όπου της ζητούν να προσέλθει στο δικαστήριο να δικαστεί στις 7 Ιουνίου 2019 για 6 κιλά ζοχιές (αξίας ούτε 5 ευρώ) που πουλούσε δίχως πιστοποιητικό υγείας!

Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τίποτα. Απλώς λέμε ότι συμφωνούμε απόλυτα με την κατακλείδα του δημοσιεύματος, το οποίο υπογράφει ο Γιώργος Οικονομίδης:

Ευτυχώς που υπάρχουν αυστηρές υπηρεσίες και συλλαμβάνουν φοροφυγάδες που «κλέβουν» 5 ευρώ από το κράτος, άσχετα που το ίδιο το κράτος χαρίζει φόρους και πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ σε ημετέρους, όπως για παράδειγμα στους Χρήστο Καλογρίτσα, Στέφανο Κωστούλα, Παναγιώτη Μαρινόπουλο, Γιάννη Πάριο, αλλά και στον Δημήτρη Κοντομηνά τού ALPHA που τού διέγραψε φόρους 90 εκατομμυρίων ευρώ και από τότε ο ALPHA μετατράπηκε σε μαριονέτα τού ΣΥΡΙΖΑ.

Αλήθεια, ένα ήπιο ΟΥΣΤ στο σάπιο πολιτικό σύστημα λέτε να είναι αρκετό;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger