Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Κατέπεσαν παταγωδώς οι γελοίες κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης


Φυσικά δεν μπορούσαν να σταθούν σε μια δικαστική ακροαματική διαδικασία, οι γελοίες κατηγορίες που αντιμετώπισαν σήμερα ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού έργου, Χρήστος Κορδάς,

Αυτές αφορούσαν την απόφαση της δημοτικής αρχής να μετατρέψει έναν χώρο που ήταν για χρόνια  πλήρως εγκαταλελειμμένος, γεμάτος σκουπίδια, χόρτα, μπάζα, και ο οποίος αποτελούσε εστία μόλυνσης  σε ένα σύγχρονο πάρκο σε μια όαση περιπάτου, αθλητισμού και πολιτισμού.

Τα στελέχη της αυτοδιοίκησης κάθισαν στο σκαμνί του δικαστηρίου κατηγορούμενοι για το «κατ’ εξακολούθηση έγκλημα της μεταβολής του χώρου».
Χαρακτηρίζεται έγκλημα η διαμόρφωση ενός μεγάλου  πάρκου που αποτελεί πραγματικό στολίδι για την πόλη μας, με παιδική χαρά, ποδηλατόδρομο, όργανα γυμναστικής, που καθημερινά επισκέπτονται χιλιάδες συμπολίτες μας, τόνιζε ανακοίνωση του δήμου.

Η «μεταβολή» που έγινε στο χώρο ήταν ο καθαρισμός του και η διαμόρφωση σε πάρκο από τους εργαζόμενους και τα μηχανήματα του Δήμου, χωρίς να χρεωθεί ο πατραϊκός λαός με εργολαβίες.

Ο απέραντος πρώην σκουπιδότοπος «μεταβλήθηκε» σε όαση περιπάτου, αθλητισμού και πολιτισμού, υπογράμμιζε στο ίδιο κείμενο της η δημοτική αρχή της Πάτρας.

Προφανώς στην δίκη κατέπεσαν οι αστείες κατηγορίες, και οι Πελετίδης και Κορδάς αθωώθηκαν. 
Ηταν μια απόφαση που έγινε δεκτή με το σύνθημα "Η Πάτρα έχει δήμαρχο" απ' τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα συλλογικοτήτων και έδειξαν την αλληλεγγύη τους στον κομμουνιστή δήμαρχο με μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω απ' τα δικαστήρια..


Πηγή του βίντεο και πληροφοριών για την ανάρτηση πήραμε από την ιστοσελίδα patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger