Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Γεύσεις της Σκοπέλου στην HORECA

Είναι μια συνεργασία του Δήμου Σκοπέλου, της Λέσχης Μαγείρων Ελλάδος και παραγωγών της Σκοπέλου. Μέλι, λάδι, δαμάσκηνα, μπύρα από τη Σκόπελο αλλά και η φημισμένη για το νόστιμο κρέας της γίδα (αίγα) Σκοπέλου, παρουσιάζονται σε παραδοσιακές αλλά και ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις.
Κεράσματα, με τη φημισμένη τυρόπιτα Σκοπέλου, με αμυγδαλωτά και γλυκό αμύγδαλο και αυγάτο, θα περιμένουν τους επισκέπτες στο Hall 4 τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι .
Στη κουζίνα θα δημιουργεί η Σκοπελιτισσα και πολλά υποσχόμενη, μάγειρας Μερόπη Λιθαδιώτη, μέλος της Λέσχης Μαγείρων Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger