Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Τραυματίστηκε 32χρονη που προσπάθησε να αποφύγει φορτηγό στο λιμάνι της Σκοπέλου

Ελαφρά τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι μία 32χρονη κατά την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων από το επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο  »Πρωτεύς» στο λιμάνι της Σκοπέλου.  Σημειώνεται πως το πλοίο είχε φτάσει στη Σκόπελο προερχόμενο από τον Βόλο και τη Σκιάθο.
Συγκεκριμένα, μετά από λάθος χειρισμό οδηγού φορτηγού οχήματος και στην προσπάθειά της να αποφύγει το φορτηγό, η 32χρονη τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξί άκρο.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου.

Adastra: Ένα πλωτό παλάτι κοσμεί τα νερά της Σκοπέλου

Ένα πλωτό παλάτι κοσμεί τα νερά της Σκοπέλου  από χθες. Ο λόγος γίνεται για το Adastra, ένα super yacht χαρακτηρισμένο από τα πιο εντυπωσιακά super yacht του κόσμου, αξίας $15 εκατομμυρίων, 140 πόδια (42.5 μ.). Το Adastra μαγνητίζει όλα τα βλέμματα επισκεπτών και Σκοπελιτων  και πρόκειται για ένα υπερπολυτελές νεότευκτο super yacht που σχεδιάστηκε από τον John Shuttleworth Design, ενώ έπεσε για πρωτη φορά στο νερό του ποταμιού  Pearl River της Κίνας, υπόψιν του ζάμπλουτου πελάτη Anton Marden στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος διαθέτει δύο νησιά ανοικτά της Ινδονησίας. Το Adastra αγγίζει σε ταχύτητες 22.5 κόμβους, ζυγίζει 52 τόννους και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 9 άτομα και πλήρωμα άνω των έξι ατόμων σε καμπίνες.  Δίνει τη δυνατότητα για ένα ταξίδι έως 4.000 χιλιάδων μιλίων, για παράδειγμα από Λονδίνο σε Νέα Υόρκη, χωρίς ανεφοδιασμό σε

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου