Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Ψαριανός: Πιο εμετικός πεθαίνεις


Του Γ.Γ.

Τώρα τι να πρωτοσχολιάσεις  από τα γραφόμενα αυτού του άθλιου υποκειμένου, τουΓρηγόρη Ψαριανού.
 Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε καθόλου μαζί του, το κάνουμε γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης φυλλάδας, αντί να καταντήσει ένα πολιτικό απόβλητο όπως του αξίζει, υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να απολαμβάνει την παχυλή βουλευτική αργομισθία του.
Αν ισχύει το δημοσίευμα που αναφέραμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη τύπου που πρόκειται να δώσει θα ανακοινώσει την "διεύρυνση" του κόμματος του τοποθετώντας στις εκλογικές λίστες, εκτός των άλλων και τον Γ. Ψαριανό.
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν δεξιά χαϊβάνια -αν επιβεβαιωθεί η δημοσιογραφική πληροφορία- να ψηφίσουν αυτό τον ανεκδιήγητο τύπο και να τον ξαναδούμε εθνοπατέρα.

Ας προσπεράσουμε τις αθλιότητες αυτού του παρασιτικού ρεμπεσκέ που στην ουσία παρουσιάζεται να χλευάζει τις εκατοντάδες χιλιάδες του Γαλλικού λαού, που βρίσκεται στους δρόμους αντιστεκόμενος στην βάρβαρη επίθεση που δέχεται το εισόδημα του από την αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης Μακρόν.

Ας μην σχολιάσουμε επίσης την τοποθέτηση του πολιτικού αυτού γυρολόγου στην λαϊκή αντιβία -άσχετα με τον τρόπο που την εκφράζει- των Γάλλων διαδηλωτών.

Αλλά αυτός ο εθνοπατέρας ο οποίος όταν δεν ταυτίζεται απόλυτα με τις αντιλήψεις του ναζιστή βουλευτή Π. Ηλιόπουλου και δεν συμμετέχει στην «παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου»τύφλα στο μεθύσι, με συναδέλφους του να τον κατηγορούν ότι είναι «σεξιστής, αντιδραστικός, ότι παρενοχλεί σεξουαλικά συντρόφισσες-συνεργάτιδες στη Βουλή», μπορεί να μας πει που κολλάει αυτός ο παραλληλισμός που κάνει των Γάλλων διαδηλωτών με τον "Ρουβίκωνα"; Εκαψε κανένα κτήριο και λεηλάτησε κανένα κατάστημα η αναρχική ομάδα; Φυσικά και όχι. Αλλά αυτό το κελεπούρι δεν έχει κανένα ενδοιασμό να πει τα μεγαλύτερα ψέματα, πιστεύοντας ότι έτσι δίνει τα διαπιστευτήρια του στον Μητσοτάκη -ο οποίος έχει ιδιαίτερη "αδυναμία" με τον "Ρουβίκωνα"- για να εξασφαλίσει την ένταξη του στα νεοδημοκρατικά ψηφοδέλτια.

Εδώ που τα λέμε έχει βάση η επιδίωξη του; Αλλωστε καλύτερος απ' αυτόν είναι ο Τατσόπουλος ο οποίος έγινε με τυμπανοκρουσίες δεκτός στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger