Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Αυτή είναι η πρόταση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για την Σκόπελο υποψήφιο Δημάρχου Σκοπέλου τον ...

 
Αυτή είναι η πρόταση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για την Σκόπελο  υποψήφιο Δημάρχου Σκοπέλου τον ...κ. Χρ. Βασιλούδης.

Την πρότασή της για τα πρόσωπα που θεωρεί ικανότερα να κερδίσουν τη μάχη των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019, απέστειλε στα κεντρικά η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.
Στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση, έγινε αποτύπωση της κατάστασης ανά Δήμο και στην πρόταση, περιλαμβάνονται τα εξής:
– Στηρίζονται οι 4 εκλεγμένοι με τη ΝΔ Δήμαρχοι ήτοι:
Αλμυρού κ. Δημ. Εσερίδης,
Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας,
Σκιάθου κ. Δημ. Πρεβεζάνος
και Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδης.
– Στηρίζεται η υποψηφιότητα της κα Νάνσυ Καπούλα για τον Δήμο Βόλου.
Στις αρχές της εβδομάδας με πρωτοβουλία της κα Καπούλα, έγινε συνάντηση με στελέχη της ΝΟΔΕ και ζητήθηκε η στήριξη της υποψηφιότητάς της από τη κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
– Στηρίζεται στον Δήμο Ζαγοράς -Μουρεσίου η σημερινή Δημοτική Αρχή του κ. Παν. Κουτσάφτη καθώς κρίθηκε επιτυχημένη πολιτικά και χρήσιμη για τον τόπο η παράταξη πλειοψηφίας στην οποία συμμετέχουν και στελέχη της ΝΔ.
– Δεν προτάθηκαν υποψηφιότητες για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου και τον Δήμο Αλοννήσου καθώς τα ονόματα που συζητήθηκαν στις Δημοτικές οργανώσεις κ.α., θεωρείται πως δεν διαθέτουν την απαιτούμενη δυναμική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΟΔΕ δεν θα επανέλθει στο θέμα των υποψηφίων Δημάρχων με επόμενη, συμπληρωματική πρόταση ενώ στη συζήτηση για τον Δήμο Βόλου και την υποψηφιότητα της κα Καπούλα, υπήρξε μία μόνο διαφωνία, η οποία δεν προέκυπτε από αντιπρόταση για άλλη υποψηφιότητα αλλά από τη χρονική στιγμή στην οποία συζητήθηκε η πρόταση αν και επισημάνθηκε πως η οδηγία της ΝΔ προς τις ΝΟΔΕ ήταν να στείλουν προτάσεις μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger