Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Μια λαϊκή αντιβία που τρομοκράτησε μπάτσους και ΜΜΕ - Φασιστικές δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ.


Γράφει ο mitsos175.

Θα γελάγαμε με τους παράλογους συλλογισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν δεν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Κούλης, λοιπόν, επισκέφθηκε σήμερα το Αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, στο οποίο χθες διαμαρτυρήθηκαν αρκετοί νέοι για την απαράδεχτη συμπεριφορά των αστυνομικών.
Επειδή η διαμαρτυρία ήταν κάπως έντονη, οι μπάτσοι και τα ΜΜΕ τρομοκρατήθηκαν.
Οι “30 αναρχικοί” που έλεγαν στην αρχή, έγιναν “60 που ήθελαν νεκρούς” και θα γίνονταν εκατομμύρια, αν οι ίδιοι δεν αντιλαμβάνονταν ότι έτσι εξευτελίζονταν περισσότερο.

Τα σχόλια του blog μας με κάλυψαν όσον αφορά το περιστατικό. Θα επικεντρωθώ λοιπόν στις φασιστικές δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ. 

Βλέπω πως η ΝΔ έχει πάρει εργολαβία την απαίτηση για περισσότερη καταστολή. Τα ΜΜΕ, που πρόσκεινται στη δεξιά, βάλουν κατά της κυβέρνησης απαιτώντας αίμα.
Πάλι η απορία τους είναι γιατί οι μπάτσοι δεν δολοφόνησαν ανθρώπους.
Δεν πρόλαβαν, αιφνιδιάστηκαν. Αν προλάβαιναν, ίσως κάποια σφαίρα “εξοστρακίζονταν”. Είναι ολοφάνερο πως οι δεξιοί αντιμετωπίζουν όλους τους άλλους ως εχθρούς και υποψήφια θύματα.
Η ΝΔ συμπλέει πάλι με τους ναζί. 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστείλει πολλές φορές πορείες, απεργιακές συγκεντρώσεις, ενώ διώκει, όσους αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών, όσους είναι κατά των πλειστηριασμών, ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, καταστροφής του περιβάλλοντοςκοκ. Είναι λοιπόν μια σκληρή αστική κυβέρνηση. Για τη δεξιά όμως δεν φτάνει αυτό. Θέλουν αίμα.

Ο Μητσοτάκης βαδίζει στα χνάρια του αποστάτη πατέρα του. “Τα φαινόμενα βίας θα παταχθούν με αποφασιστικότητα” μας είπε, ενώ τόνισε πως “δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια και δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς αστυνομία”. Άρα κατά το συλλογισμό του, δεν υπάρχει ευημερία χωρίς αστυνομία!

Πόσοι άραγε συμφωνούν με αυτό; Οι συνταξιούχοι αισθάνθηκαν άραγε ευημερία, όταν χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ, επειδή διαμαρτύρονταν για τις πετσοκομμένες συντάξεις; Είδαν κάποια καλυτέρευση οι εργαζόμενοι, όταν ξυλοκοπήθηκαν από την Ελληνική αστυνομία, επειδή μετατράπηκαν σε είλωτες; Άραγε θα υπάρχει ευημερία, όταν περισσότεροι μπάτσοι θα συνοδεύουν αυτούς που θα μας πετούν έξω από τα σπίτια μας εξ αιτίας των απλήρωτων τοκογλυφικών δανείων;

Ο Μητσοτάκης ζητά περισσότερη αστυνόμευση,γιατί έχει σκοπό να πάρει περισσότερα αντιλαϊκά μέτρα. Όταν κόψει τελείως τα επιδόματατων οικονομικά ασθενέστερων, απολύσει σωρηδόν χιλιάδες υπαλλήλους, πετάξει στο δρόμο οικογένειες, θα χρειαστεί περισσότερους “πραιτοριανούς” ώστε να επιβάλλουν την τάξη, δηλαδή να συλλάβουν, να δείρουν ακόμα και να σκοτώσουν, αν χρειαστεί. Ο Μητσοτάκης θέλει δικτατορία χωρίς τον μανδύα της αστικής δημοκρατίας. Γουστάρει Παπαδόπουλο. Όταν χιλιάδες ήταν “ασφαλείς” μέσα στα κελιάτης ασφάλειας και τα ξερονήσια. Όταν δεν τολμούσε κανείς ούτε να μιλήσει, αλλά τουλάχιστο “κοιμόνταν με τις πόρτες ανοιχτές”.

Για τη βια δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Η βία του κράτους και του παρακράτους είναι η χειρότερη βία.
Ο άνανδρος και άγριος ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός αθώου είναι ένας από τα πιο φρικτούς φόνους. Δεν απαίτησε όμως ο Μητσοτάκης την πάταξη αυτής της βίας.
 Όμως αυτή η μορφή βίας και η απάνθρωπη συμπεριφορά, ήταν η αιτία που έγινε η διαμαρτυρία στο αστυνομικό τμήμα.
Αντί να εξετάσουν ποιος σκότωσε το Ζακ, αντί να δουν, αν οι κατηγορίες για το συγκεκριμένο τμήμα ευσταθούν, απαιτούν να εξαφανιστούν όσοι διαμαρτύρονται!

Για κάντε εικόνα: Ένας μπάτσος κάνει ότι θέλει, ακόμα και να σκοτώσει εν ψυχρώ! Όποιος διαμαρτύρεται, συλλαμβάνεται! Είναι αυτό ασφάλεια; Για το Μητσοτάκη και τους όμοιους του, που παρασιτούν από το λαό, είναι!

Η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία, άντρο διαφθοράς, κέντρο απατεωνιάς, κλίκα απατεώνων, λαμόγιων, αδίστακτων κακοποιών κάθε λογής, λέγεται Νέα Δημοκρατία.
Αν καθαρίσει “ο γαλανός απόπατος”, η εγκληματικότητα θα μειωθεί κατακόρυφα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger