Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Απ' την δικαστική περιπέτεια του Τ. Θεοφίλου, στην δικαστική ετυμηγορία για τον Μαντέλη και από εκεί στην "ανάλυση του .. Σταυρίδη


Στην σημερινή συνεδρίαση του Αρείου Πάγου η οποία ασχολήθηκε  με το αίτημα εξέτασης της αθωωτικής απόφασης που είχε υποβάλλει ο αντιεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής, δεν πάρθηκε απόφαση.

 Στους επόμενους μήνες θα εκδοθεί η τελική απόφαση κι αυτή είναι μια εξέλιξη που την θεωρούμε εντελώς προβληματική.
Είναι φανερό ότι η αθωωτική απόφαση που δικαιώνει έναν κρατούμενο που βρέθηκε για πέντε ολόκληρα χρόνια στην φυλακή, προκάλεσε ταραχή στο δικαστικό κατεστημένο που είδε μια καραμπινάτη αστυνομικοδικαστική σκευωρία να καταρρεύσει παταγωδώς σε μια ακροαματική διαδικασία αφού μετά τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν  έκαναν μονόδρομο για την δικαστική έδρα την αθώωση του νεαρού αναρχοκομουνιστή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να θυμόμαστε ότι σε περίπτωση που γίνει αποδεκτό το αίτημα το εισαγγελέα αυτό θα σημαίνει ότι ο Τ. Θεοφίλου θα πρέπει να ξαναφυλακιστεί μέχρι να επαναληφθεί η δίκη του.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια μέρα που υπάρχει η προκλητικότατη δικαστική απόφαση για τον πρώην μιζαδόρο υπουργό του ΠΑΣΟΚ Μαντέλη.

Μια απόφαση που περνάει το μήνυμα που μας λέει χρήστης του διαδικτύου στην αρχική φώτο που παραθέτουμε.

Αναφερόμενοι στην τελευταία δικαστική ετυμηγορία και αντί  για οποιοδήποτε δικό μας σχόλιο παραθέτουμε την «ανάλυση» του Νίκου Σταυρίδη στην σπαρταριστή κωμωδία του Αλέκου Σακελάριου «Οι παπατζήδες».
Ποιο γλαφυρή περιγραφή για μια πλευρά του καπιταλισμού, δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger