Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Πιο καλή η... μοναξιά (κορυφής) για την ΑΕΚ, 3-0 τον Πλατανιά

Πιο καλή η... μοναξιά (κορυφής) για την ΑΕΚ, 3-0 τον Πλατανιά

Τη μοναξιά της κορυφής της βαθμολογίας απολαμβάνει πλέον η ΑΕΚ.

Επί τάπητος τα προβλήματα των επαγγελματιών των Σποράδων είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Μαγνησίας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» Τρύφωνας Πλαστάρας


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των Βορείων Σποράδων, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Μαγνησίας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» Τρύφωνας Πλαστάρας που επισκέφτηκε Σκιάθο και Σκόπελο τις δύο προηγούμενες μέρες.

AEK Athens FC - Platanias FC Live streaming ΑΕΚ – Πλατανιάς

Εκλογές δικηγόρων: Δείτε τα αποτελέσματα σε 23 δικηγορικούς συλλόγους [λίστα] Πηγή: Εκλογές δικηγόρων: Δείτε τα αποτελέσματα σε 23 δικηγορικούς συλλόγους [λίστα] |

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΣυνεχίζονται σήμερα (από 07:00 έως 19:00) οι εκλογές στους τρεις μεγάλους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας για την ανάδειξη των δύο υποψηφίων που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο, της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου 2017.
Όπως είναι γνωστό, από τους 63 δικηγορικούς συλλόγους δεν πραγματοποιήθηκαν εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης, όπου οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 10 Δεκεμβρίου 2017.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα από τους 20 δικηγορικούς συλλόγους της χώρας που έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση:

Θεσσαλονίκη: Καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων λόγω ομίχλης

Θεσσαλονίκη: Καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων λόγω ομίχλης
Καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων λόγω της πυκνής ομίχλης που έχει καλύψει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» παρατηρούνται στη Θεσσαλονίκη.   (Φωτογραφία:  Motionteam )Καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων λόγω της πυκνής ομίχλης που έχει καλύψει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» παρατηρούνται στη Θεσσαλονίκη.

Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στην Περιφέρεια Αττικής

Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στην Περιφέρεια Αττικής Μέλη του «Ρουβίκωνα» έκαναν επίθεση νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, στη λεωφόρο Συγγρού. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, προκάλεσαν φθορές με βαριοπούλες στην είσοδο του κτιρίου, από την οδό Λεμπέση, ενώ πέταξαν μπογιές και στη συνέχεια αποχώρησαν. 

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» γνωστοποίησαν την επίθεσή τους με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ αναφέρονται στις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αττική και επιρρίπτουν ευθύνες στον κρατικό μηχανισμό.

Κοινωνικό Μέρισμα: “Κόπηκαν” περισσότεροι από τους μισούς που έκαναν αίτηση! Τα σωστά βήματα

Κοινωνικό Μέρισμα: “Κόπηκαν” περισσότεροι από τους μισούς που έκαναν αίτηση! Τα σωστά βήματα | Newsit.gr

 Έγιναν 23.000 αιτήσεις μέσα σε δυόμισι ώρες λειτουργίας του συστήματος - “Κόπηκαν” οι 14.000 από όσους προσπάθησαν να πάρουν Κοινωνικό Μέρισμα - Τα απλά βήματα για να συμπληρώσετε σωστά τη δήλωση και να πάρετε τα χρήματα

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου