Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Αλεξανδρείας: ''Η επίθεση στο Βόρειο Σινά, είναι η αρχή πολλών δεινών στη Μέση Ανατολή''

Η επίθεση στο Βόρειο Σινά, είναι η αρχή πολλών δεινών στη Μέση Ανατολή, τόνισε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος

«Η καρδιά μου είναι πολύ θλιμμένη. Η επίθεση στο Βόρειο Σινά, είναι η αρχή πολλών δεινών στη Μέση Ανατολή, τόνισε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Θεόδωρος Β, μιλώντας απόψε στον ΑΝΤ1 για την τρομοκρατική επίθεση στο βόρειο Σινά που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 235 ανθρώπους.

Τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τρία χρόνια υπερφορολόγησης και αναπτυξιακής καχεξίας Τόνισε ο ειδικός εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος για τον προϋπολογισμό του 2018 στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων Στη συζήτηση που διενεργήθηκε την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο βουλευτής Μαγνησίας τόνισε  ότι αν και διανύουμε το 4ο δημοσιονομικό έτος με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και συζητάμε τον 3ο προϋπολογισμό, τίποτα καινούργιο δεν έχει διαφανεί, παρά μόνο υπερφορολόγηση και αναπτυξιακή άπνοια, βαθαίνοντας ακόμη περισσότερο την κρίση, ακινητοποιώντας την οικονομία και αιχμαλωτίζοντας τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Συγχρόνως, ο βουλευτής Μαγνησίας κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι στόχος τους είναι η εξόντωση της μεσαίας τάξης και αυτό αποδεικνύεται με τη ραγδαία αύξηση του αριθμού των νεόπτωχων στη χώρα μας. Η παταγώδης αποτυχία σε όλους τους δημοσιονομικούς στόχους δεν είναι υπερβολή. Η μόνη επιτυχία της είναι ο στόχος του πλεονάσματος, ενός πλεονάσματος που αποτελεί αποτέλεσμα φορολογικής αφαίμαξης, λαίλαπας κατασχέσεων και εσωτερικής στάσης πληρωμών

Panathinaikos - Real Madrid Live Stream

Άμεση έκδοση των συντάξεων των αγροτών του Νομού Μαγνησίας Ζητά με ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος ΜπουκώροςΕρώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνοντας την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έκδοση των συντάξεων δεκάδων αγροτών του Νομού Μαγνησίας.

Δράσεις υπέρ ΑμεΑ

Νέα αρχή και συνεργασία για τα θέματα των ΑμεΑ σήμερα από τα Τρίκαλα. Μέλη του ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.Α.με Α. Θεσσαλίας) σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, το πρωί της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου 2017, ανακοίνωσαν έναρξη συνεργασίας.

Διακομιδή 5χρονης από την Σκιάθο στον Βόλο


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες χθες η διακομιδή 5χρονης, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Η διακομιδή της 5χρονης έγινε από το λιμένα Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ’’ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ’’ Ν. Σκιάθου 158. Το παιδιά παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για περίθαλψη και νοσηλεία

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 το μητρώο για την Airbnb

Η εγγραφή στο μητρώο για όσους δραστηριοποιούνται στις βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb, θα είναι υποχρεωτική και θα λειτουργήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 τόνισε η υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου σύμφωνα με το προεδρείο του Συλλόγου Οικονομίας Διαμοιρασμού – Σ.Ο.ΔΙΑ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου