Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Επιστημονική διημερίδα στη Σκιάθο αφιερωμένη στους γονείς παιδιών ΑμεΑ


Επιστημονική διημερίδα αφιερωμένη στους γονείς των παιδιών ΑμεΑ διοργανώνεται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις  18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου-Λυκείου, με σκοπό «να γνωρίσουμε και να έρθουμε κοντά, με τους ήρωες γονείς με παιδιά ΑμεΑ» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Το θέμα της ημερίδας είναι η ανάγκη για « Μέριμνα της ψυχικής υγείας» των γονέων με παιδιά με ειδικές ικανότητες, οι οποίοι στέκονται όρθιοι και περήφανοι στα πόδια τους.

Τροποποιήσεις ακτοπλοϊκών δρομολογίων

Από το Κεντρικό λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια του flying dolphin «Ερατώ» τις Κυριακές, από 12 Νοεμβρίου 2017 μέχρι 14 Ιανουαρίου 2018, με ώρα απόπλου από την Αλόννησο στις 6.30 το πρωί προς Βόλο και απόπλου από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά στις 15.30.

Αιτήσεις για παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής- Τμήμα Αλιείας Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την προκήρυξη υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για την ένταξη στο Μέτρο 6.1.10 «Οριστική παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων» της Ενωσιακής Προτεραιότητας 1 «Προώθηση της περιβαλλοντικά βιώσιμης, αποδοτικής ως προς τους πόρους, καινοτόμου, ανταγωνιστικής και

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Από της προσωπικότητες της Σκοπέλου ποιος τον γνωρίζει?Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη Στο 3ο Συνέδριο Ανάπτυξης που διοργάνωσε ο «Όμιλος Καρεκλίδη»


Στο 3ο Συνέδριο Ανάπτυξης που διοργάνωσε ο «Όμιλος Καρεκλίδη» με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των εξαιρετικών ομιλητών: κ.Χρήστος Σπίρτζης, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ.Κατερίνα Παπανάτσιου, Υφυπουργός Οικονομικών, κ.Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, κ.Λευτέρης Κρέτσος, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, κ.Χρήστος Σταϊκούρας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ.Ελένη Κολιοπούλου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, κ.Πένυ Τσαούτου Διευθύνουσα Σύμβουλος Βιομηχανίας Αναψυκτικών ΕΨΑ, κ.Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ.α. Θερμά συγχαρητήρια στον Όμιλο Καρεκλίδη για την εξαιρετική πρωτοβουλία και άψογη οργάνωση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου