Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Κώστας Βεργόπουλος: Ο διανοητής με έδρα το Παρίσι και έρωτα τη ΣΚΟΠΕΛΟ

Κορυφαίος οικονομολόγος και συγγραφέαςΠέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 75 ετών ο Κώστας Βεργόπουλος. Κορυφαίος οικονομολόγος, διανοητής και συγγραφέας. Εδρα του το Παρίσι που αγαπούσε, εκεί όπου άφησε και την τελευταία του πνοή, μεγάλος του έρωτας η Σκόπελος.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Βλήματα στη Σαουδική Αραβία για τη γενοκτονία στην Υεμένη

«Ο κηρυγμένος πόλεμος της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη –ένας πόλεμος-εισβολή που δεν καθίσταται άξιος αναφοράς από Ευρωπαϊκά ΜΜΕ και από κρατικές αρχές– αποκρύπτεται και αποκαλύπτεται παράλληλα στα περιβάλλοντα των ιμπεριαλιστικών συμμαχιών και της πώλησης σύγχρονου στρατιωτικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία. (…) Η στρατιωτική επέμβαση της Σαουδικής Αραβίας δύναται να ιδωθεί και να προσδιοριστεί ως ίδιος και άλλος τρόπος διαχείρισης των συμβόλων της πολιτικής: σύγχρονος στρατιωτικός εξοπλισμός έναντι πετρελαίου (και δολαρίων), άμεση και εμπρόθετη δράση μαζί με την ιδέα (ή η έκρηξη αντί της σιωπής), η κλίμακα του θανάτου, μαζικοί βομβαρδισμοί, ισοπέδωση περιοχών (διάστικτα ερείπια), ναυτικός αποκλεισμός ως μορφή-υπόδειγμα που διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για την ανάδυση, την αποκρυστάλλωση και τη διάχυση της ανθρωπιστικής-διατροφικής κρίσης, η ποιοτική επιδείνωση των δεικτών υγιεινής του πληθυσμού εξαιτίας των μαζικών βομβαρδισμών, η διαχείριση της υγιεινής του».

Κοπανάκια κοτόπουλου με σος βασιλικού

kopanakia-kotopoulo

Πολλά κιλά δικαιοσύνη μοίρασε δικαστήριο, καταδικάζοντας μέλη της ΚΝΕ που… δέχθηκαν επίθεση από χρυσαυγίτες

Θα φταίει μάλλον που οι χρυσαυγίτες είναι τόσο αντισυστημικοί…
Λίγες μόλις ημέρες μετά την υπόθεση του χρυσαυγίτη, που επιτέθηκε σε φοιτητή και δικαστήριο αποφάσισε να τον στείλει σπίτι του, η δικαιοσύνη μας αφήνει και πάλι άναυδους(περίπου).
Το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε 12 μήνες φυλάκισης 3 μέλη της ΚΝΕ, επειδή αμύνθηκαν σε χρυσαυγίτες που τους επιτέθηκαν.

ΠΑΟΚ - Άρης Α1 Μπάσκετ

ΑΕΚ - Κόροιβος Α1 Μπάσκετ AEK Athen - ASA Koroivos Amaliadas Live streaming

Τροποποίηση δρομολογίων από Βόλο για Β. Σποράδες

Διεπιστημονική ημερίδα στη Σκιάθο για τους γονείς με παιδιά ΑμεΑ

Τι αλλάζει με το λάδι στα εστιατόρια και τις ταβέρνες

oleo.medium

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου