Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟΥΣΤΡΙΑ - ΑΕΚ «Τελικός» πρόκρισης στη Βιέννη


Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις τελευταίες επιτυχίες στο πρωτάθλημα και διάχυτη αισιοδοξία για επίτευξη του στόχου, η ΑΕΚ παίζει απόψε στη Βιέννη (20.00 - Cosmote Sports 2) το πλέον καθοριστικό της παιχνίδι στην Ευρώπη μέχρι τώρα, με αντίπαλο την Αούστρια, για την 6η αγωνιστική του ομίλου της στο Europa League. Ουσιαστικά και για τις δύο ομάδες πρόκειται για ματς - τελικό για την 2η προνομιούχο θέση (πίσω από την οριστικά πρώτη Μίλαν), που οδηγεί σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αρκετά καλύτερη μοίρα από τους γηπεδούχους, αφού χρειάζονται μια απλή ισοπαλία ώστε να είναι αυτοί που θα βρεθούν στους «32» της διοργάνωσης.
Ο τεχνικός της «Ενωσης», Μανόλο Χιμένεθ, χαρακτήρισε τον αγώνα κομβικό για την ιστορία της ομάδας και αυτό, όπως είπε, αυξάνει το δέλεαρ. Πρόσθεσε ότι περιμένει δύσκολη αναμέτρηση, καθώς ο αντίπαλος παίζει το τελευταίο του «χαρτί» και θα τα δώσει όλα. Δήλωσε πάντως αισιόδοξος και πως περιμένει από τους παίκτες του παίξουν με σοβαρότητα, ενθουσιασμό και προπάντων να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.
Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Τσόσιτς, αλλά εντάχθηκε ο νεαρός Χρήστος Γιούσης, μετά την σπουδαία εμφάνισή του κόντρα στην Καλλιθέα για το Κύπελλο, όπου πέτυχε δύο γκολ. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Λαμπρόπουλου.
  • Στο άλλο ματς του ομίλου, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η αποκλεισμένη Ριέκα υποδέχεται τη Μίλαν (20.00 - Cosmote Sports 4).
  • Η βαθμολογία: Μίλαν 11, ΑΕΚ 7, Αούστρια 4, Ριέκα 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger