Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Γιατί επιλέγουν Ελλάδα οι Ολλανδοί τουρίστες-Ερευνα

Ήλιος, θάλασσα, φαγητό και διασκέδαση είναι τα βασικά κριτήρια επιλογής

Για να απολαύσουν διακοπές ήλιου-θάλασσας-παραλίας συνεχίζουν να επισκέπτονται την Ελλάδα οι Ολλανδοί, καθώς σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας Griekenland.net πάνω από το 27% εκ των 1.147 ατόμων που ερωτήθηκαν και ταξιδεύουν στην Ελλάδα, εξέφρασαν αυτή την προτίμηση για τη χώρα μας.

Επίσης, η ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία έχουν καλά ποσοστά ως λόγοι για διακοπές στην Ελλάδα, ιδιαίτερα για τους Ολλανδούς και τους Φλαμανδούς.
 Η ελληνική γαστρονομία επιλέχθηκε ως κορυφαίος λόγος επιλογής της Ελλάδας από το 14% των ερωτηθέντων, σε συνδυασμό με την ξεκούραση και το ποτό. Το 12% επιλέγει Ελλάδα απλώς για χαλαρή ατμόσφαιρα και διασκέδαση.
Επιπλέον, το 11% επισκέφθηκε τουλάχιστον ένα πολιτιστικό αξιοθέατο της χώρας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Πολιτιστικά φεστιβάλ και τοπικές παραδόσεις προσελκύουν το ενδιαφέρον των Ολλανδών και των Βέλγων, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.
Δραστηριότητες όπως η πεζοπορία και η ποδηλασία σε φυσικό περιβάλλον, συνδυαστικά, αναδεικνύονται από το 4% του δείγματος ως ο βασικός λόγος να επισκεφθούν την Ελλάδα. Το 1% ταξιδεύει στην Ελλάδα για να συναντήσει συγγενείς και φίλους, ιδιαίτερα τους μήνες από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου