Ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός επρόκειτο να γίνει με επίσπευση τράπεζας κατά δύο ιδιοκτητών για οφειλή 203.600 €, και αφορούσε αδιαμόρφωτη οικοδομή εντός οικοπέδου 220 τ.μ., τμήμα μεγαλυτέρου οικοπέδου 431 τ.μ, που βρίσκεται εντός της πρώην Κοινότητας Πορταριάς, με ποσοστό συνιδιοκτησίας 60/100 και αποτελείται από υπόγειο 98 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 18.000 €, ισόγειο και α’ όροφο 98 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 46.000 € για κάθε όροφο.
ΕΠΑΜ ΠΑΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΛΑΕ ΠΑΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Στα Δικαστήρια παρέστη συμβολαιογράφος και δικαστική επιμελήτρια, αλλά όχι και κάποιος ενδιαφερόμενος και οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν την είσοδό τους στο Ειρηνοδικείο, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ματαιωθεί.
Στο χώρο βρισκόταν και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, αλλά δεν έγιναν παρατράγουδα και δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς οι υπάλληλοι αποχώρησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.
Στο μεταξύ εκδήλωση για ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις των τραπεζών και του Δημοσίου, διοργανώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Ν. Μαγνησίας Γιάννης Γρηγορίου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας