Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Τελευταία επιθυμία Γερμανού η ταφή δίπλα στην αγαπημένη του στη Σκόπελο

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το «Αχιλλοπούλειο» ώστε σε συνεργασία με την οικογένεια 78χρονου Γερμανού να εκπληρωθεί η τελευταία του επιθυμία.
Η επιθυμία του δεν ήταν άλλη, από να θαφτεί όταν πεθάνει στη γη της Σκοπέλου δίπλα στην αγαπημένη του, όπου περνούσε τα τελευταία χρόνια τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η σύντροφος του 78χρονου είχε πεθάνει πέρυσι, ενώ ο ίδιος τη Δευτέρα, έλαβε τη φαρμακευτική του αγωγή γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ζαλίστηκε και έπεσε από τη σκάλα στο σπίτι που διατηρεί στο νησί.

Ξεψύχησε στο χειρουργείο του Νοσοκομείου μετά τη μεταφορά του με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η οικογένειά του ειδοποιήθηκε και τα παιδιά του στη Γερμανία ενημέρωσαν το «Αχιλλοπούλειο» – που είχε ξεκινήσει τη συνεννόηση με την πρεσβεία για τη μεταφορά της σορού – ότι ο πατέρας τους ήθελε να θαφτεί στο νησί.
Ο 78χρονος με τη σύζυγό του αγάπησαν πριν πολλά χρόνια τη Σκόπελο σε καλοκαιρινές διακοπές και όταν συνταξιοδοτήθηκαν περνούσαν πέντε μήνες στο νησί.
Όταν πέθανε η σύζυγός του εκείνος εκπλήρωσε την επιθυμία της και η κηδεία της έγινε στο νησί. Η δική του επιθυμία ήταν να βρεθεί δίπλα της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger