Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Σκόπελος: Φύση που καθηλώνει!

Η Σκόπελος είναι το πιο πράσινο νησί στην Ελλάδα. Εδώ, το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών, σμίγει με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, δημιουργώντας μια εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. O επισκέπτης πρόκειται να βρεθεί σε μια ειδυλλιακή γη, σε ένα μικρό παράδεισο στην καρδιά της Ελλάδας.

  1. Χτισμένη αμφιθεατρικά, η πανέμορφη και γραφική χώρα της Σκοπέλου αποτελεί από μόνη της ένα αξιοθέατο και έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός. Στενά πλακόστρωτα δρομάκια, περιποιημένες αυλές με λουλούδια, ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο κυκλαδίτικο νησί.
  2. 2

    Γλώσσα και Λουτράκι

    Η Γλώσσα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οικισμός της Σκοπέλου και απέχει 25 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Σκοπέλου. Πρόκειται για ένα ήσυχο γραφικό χωριό που προσφέρει μοναδική θέα σε υπέροχα ηλιοβασιλέματα.
  3. 3

    Παραλία Μηλιά

    Ίσως η διασημότερη παραλία της Σκοπέλου. Αμμουδερή, οργανωμένη παραλία μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, γαλαζοπράσινα νερά και θέα στο νησάκι της Δασιάς.
  4. 4

    Παραλία Καστάνι

    Βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την παραλία Μηλιά. Είναι αρκετά διάσημη, καθώς εκεί έγιναν πολλά από τα γυρίσματα της ταινίας ’’Mamma Mia’’. Ανεπανάληπτη ομορφιά που θυμίζει εξωτικό προορισμό.
  5. 5

    Παραλία Λιμνονάρι

    Η μαγική παραλία Λιμνονάρι ξεχωρίζει για τα γαλαζοπράσινα νερά της και τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου. Βρίσκεται σε ένα μικρό όρμο στο δρόμο προς τον Αγνώντα, μετά από ένα χωματόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger