Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Προφυλακιστέος ο παιδόφιλος 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο.Επτασφράγιστο μυστικό η ταυτότητα του..


Προφυλακιστέο έκρινε ο ανακριτής τον 55χρονο επιχειρηματία από το Βόλο ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας να έχει μαζί του μια 14χρονη. Αύριο στον ανακριτή θα παρουσιαστεί η μητέρα του παιδιού που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για συνέργεια. 

Ο 55χρονος, ένας εύπορος επιχειρηματίας, παρουσίαζε το κοριτσάκι ως κόρη του. Πιάστηκε από την αστυνομία επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές πάνω στην 14χρονη. Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια επ’ αμοιβή.
Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο μετά από τη σωτήρια επέμβαση δυο καμαριέρων του ξενοδοχείου που άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.
Η Δικαιοσύνη καλείται να ρίξει φως στις σχέσεις που είχε ο 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο με την οικογένεια της 14χρονης καθώς πληροφορίες τον θέλουν να είχε σχέσεις στο παρελθόν και με την μεγαλύτερη αδελφή η οποία σήμερα είναι ενήλικη.
Η μητέρα κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, καθώς σύμφωνα πληροφορίες, ο επιχειρηματίας της έδινε χρήματα και άλλα δώρα προκειμένου να του δίνει για αντάλλαγμα τις κόρες της για την διασκέδασή του.
Ενώ αρχικά φαίνεται να είχε δηλώσει ότι είχε δώσει τη συγκατάθεσή της να ταξιδέψει η κόρη της με τον 55χρονο, εξαιτίας της δημοσιότητας άλλαξε τη δήλωση της, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ταχυδρόμος του Βόλου». 
Η 14χρονη έχει στο πλευρό της ψυχολόγους προκειμένου να στηριχθεί στο δοκιμασία που βιώνει. Η ψυχολογική της κατάσταση όμως είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη τόσο από τη συμπεριφορά του 55χρονου όσο και από τη δοκιμασία που αναγκαστικά βιώνει ως βασικός μάρτυρας της υπόθεσης. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη ημέρα χρειάστηκαν 15 ώρες προκειμένου να παραδεχθεί ότι δέχθηκε ασελγείς ενέργειες από τον συλληφθέντα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger