Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΦΤΑΣΑΜΕ

Αχρηστη ηλεκτρική κουζίνα έξω από την πόρτα της καταγγέλλουσας
Την αγανάκτησή της εξέφρασε χθες τηλεφωνικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κάτοικος της Σκοπέλου, επισημαίνοντας με εμφανή αγανάκτηση ότι άγνωστοι τοποθετούν κατ’ επανάληψη έξω από την πόρτα του σπιτιού της στη θέση Πηγαδάκια, αντικείμενα που προορίζονται προς ανακύκλωση, με αποτέλεσμα να καθίσταται από δύσκολη έως αδύνατη η πρόσβαση.

Όπως κατήγγειλε η ίδια χθες τηλεφωνικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, άγνωστοι εναποθέτουν σε ανύποπτο χρόνο δίπλα από την πόρτα της ακόμη και άχρηστες ηλεκτρικές συσκευές, καθιστώντας απροσπέλαστη την είσοδο του σπιτιού της. Το αίτημα που απευθύνει η ίδια προς τον Δήμο Σκοπέλου, είναι να αναρτηθεί ανακοίνωση σε εμφανή θέση, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους ότι τα είδη προς ανακύκλωση πρέπει να τοποθετούνται σε ειδικό κάδο και όχι μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της.
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με την αρμόδια αντιδήμαρχο Μάχη Κλωνάρη, η οποία διαβεβαίωσε ότι θα τοποθετηθεί η σχετική ανακοίνωση, ενώ επεσήμανε παράλληλα ότι υπάρχει ειδικός κάδος που προορίζεται για τα ανακυκλώσιμα είδη και ο δήμος φροντίζει να απομακρύνει από τον οικισμό κάθε πιθανή πηγή ρύπανσης την οποία είτε εντοπίζει, είτε ενημερώνεται σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger