Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Αλέξη τα έμαθες?53χρονος ξεψύχησε έξω από την Εφορία


Νεκρός διεκομίσθη στο νοσοκομείο Καρδίτσας, σήμερα το πρωί (Τετάρτη 10/5) και σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net ένας 53χρονος άνδρας από τους Σοφάδες, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο οδόστρωμα, μπροστά στην εφορία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άτυχος άνδρας πήγε το πρωί στη Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας και κατά την έξοδό του από αυτή αισθάνθηκε αδιαθεσία και συγκεκριμένα αντιμετώπισε δυσκολίες στην αναπνοή. Βγαίνοντας έπεσε στο οδόστρωμα της Ανδρέα Παπανδρέου και αμέσως κλήθηκε αθενοφόρο από συμπολίτες που είδαν το περιστατικό.
Κοντά του έσπευσαν τόσο περίοικοι, όσο και υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσουν αλλά η κατάστασή του επιδεινώνονταν ραγδαία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άφιξη του ασθενοφόρου ήταν άμεση και όταν μπήκε σ’ αυτό ήταν εν ζωή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά εξέπνευσε και όταν έφθασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.
Το πρωί της Πέμπτης (11/5) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή για να εντοπιστεί το αίτιο του θανάτου του.
ΠΗΓΗ: KarditsaLive.Net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger