Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Survivor - Παπαδοπούλου και Αγγελόπουλος: 4 στιγμές που ήρθαν πιο κοντά [vid]


Survivor - Παπαδοπούλου και Αγγελόπουλος: 4 στιγμές που ήρθαν πιο κοντά [vid]

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Γιώργος Αγγελόπουλος: Το "ζευγάρι" που όλοι θελήσαμε να δούμε μαζί στο Survivor. Δείτε 4 στιγμές που ήρθαν πιο κοντά.

Αν έχουν παραμείνει ακόμα συμπαθητικοί παίκτες στην ομάδα των Διασήμων του Survivor, τότε αυτοί είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι δύο τους φαίνεται ότι τα έχουν βρει και έχουν έρθει αρκετές φορές πιο κοντά, ενώ το Twitter κάνει λόγο για το "ζευγάρι που όλοι θα ήθελαν να δουν στο παιχνίδι".
Τις τελευταίες μέρες, σαν "βόμβα" έχει σκάσει η είδηση ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor με αποτέλεσμα το όνειρο αυτό να απομακρύνεται, όμως μέχρι τώρα υπήρχαν αρκετές φορές που αυτή και ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπερασπίστηκαν ο ένας τον άλλον και συμμάχησαν εναντίον των υπολοίπων συμπαικτών τους.
Δείτε 4 φορές που συνέβη αυτό:
1. Από μια... πατάτα ξεκίνησαν όλα!

Τι συνέβη: Όταν ο Ντάνος έφυγε από τους μαχητές, ζήτησε από τους υπόλοιπους παίκτες να του στείλουν τις δύο πατάτες που είχε πάρει στην αρχή. Ο Πάνος, όταν άκουσε στο συμβούλιο του Survivor, ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπιασε ψάρια και μαζί με τους διάσημους έφαγε ψαρόσουπα, προχώρησε σε μια αδιανόητη κίνηση, κριτικάροντας αρνητικά την επιλογή του συμπαίκτη του να ζητήσει αυτό που του άνηκε.
Πώς τον υπερασπίστηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν είναι δικές του; Αυτός δεν στεναχωρήθηκε που τον διώξατε;».
2. Μια αγκαλιά και μια φωνή εμψύχωσης που η Παπαδοπούλου είχε ανάγκη

Τι συμβαίνει: Η απομόνωση που βιώνει τελευταία η Ειρήνη Παπαδοπούλου από τους Διάσημους στο Survivor είναι εμφανής. Οι εντάσεις ανάμεσα σε παίκτες της ομάδας των Διασήμων και την Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι πολλές, αφού βρίσκουν αφορμές να την "στριμώχνουν" στο τοίχο με σκοπό να την "λυγίσουν".
Πώς την υπερασπίζεται ο Γιώργος ΑγγελόπουλοςΕίναι η μόνη φωνή εμψύχωσης. Όπως τότε που έσπευσε να την αγκαλιάσει θερμά ενώ Κοκκινάκης, Λάουρα και Βαλαβάνη καθόντουσαν στον πάγκο στωικοί και αδιάφοροι για την υπερπροσπάθεια της συμπαίκτριάς τους.
3. Οι δυο τους εναντίον της κλίκας

Τι συνέβη: Μία ημέρα μετά το συμβούλιο του Survivor και το ξέσπασμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου κατά του Στέλιου Χανταμπάκη, η γνωστή τραγουδίστρια και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισαν να κάτσουν μόνοι τους και να συζητήσουν.
Πώς συμμάχησαν: Οι δυο τους συμφώνησαν σε πολλά, μίλησαν για τις προθέσεις της κλίκας και τα πρώτα βήματα εμπιστοσύνης ένωσαν το δίδυμο Παπαδοπούλου - Αγγελόπουλος.
4. Τα σπασμένα πόδια του Αγγελόπουλου

Τι συνέβη: Πρόβλημα με τα δάχτυλά του είχε σε ένα πρόσφατο αγώνισμα του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος με το που τελείωσε η αναμέτρηση είπε στους συμπαίκτες του ότι πονούσε πολύ. Ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε ειρωνικά "Τώρα θυμήθηκε ότι έχει σπασμένα δάχτυλα;" κάτι που έκανε έξαλλο το κοινό και όχι μόνο..
Πώς τον υπερασπίστηκε η Ειρήνη ΠαπαδοπούλουΖήτησε να ενημερώσουν τον γιατρό για τα δάχτυλα του Ντάνου, κάτι που ενόχλησε την υπόλοιπη ομάδα και έκανε έξαλλη την γνωστή τραγουδίστρια που δεν μπορούσε να βρει το δίκιο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger