Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Σκλαβενίτης: Κατέβηκαν οι ταμπέλες Μαρινόπουλου στα δύο καταστήματα της Κομοτηνής

Σκλαβενίτης: Κατέβηκαν οι ταμπέλες Μαρινόπουλου στα δύο καταστήματα της Κομοτηνής - Κεντρική Εικόνα



Η αρχή έγινε από το κατάστημα στην παλιά οδό Ξάνθης στην Κομοτηνή και συνεχίζεται στην οδό Κοσμίου και στο πρώην Carrefour, όπου ο Σκλαβενίτης έχει ήδη αναρτήσει ανακοίνωση και ενημερώνει τους πελάτες ότι έχει αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας των καταστημάτων. Οι ταμπέλες ήδη άλλαξαν και τα καταστήματα ανακαινίζονται. 
Mε την πινακίδα αναρτημένη "αγαπητοί μας πελάτες σας ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση λόγω των τεχνικών εργασιών που πραγματοποιούνται στο κατάστημα, ζητούμε την κατανόησή σας", το δεύτερο κατάστημα Σκλαβενίτης στην Κομοτηνή είναι γεγονός. Επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία ρίχνει το μεγάλο βάρος στα καταστήματα της επαρχίας, όπου μέχρι σήμερα, ο όμιλος Σκλαβενίτη δεν έχει παρουσία. Μάλιστα στην Κομοτηνή άρχισε να δραστηριοποιείται με δύο καταστήματα. Η αρχή έγινε από το κατάστημα στην παλιά οδό Ξάνθης και συνεχίζεται στην οδό Κοσμίου και στο πρώην Carrefour, όπου Σκλαβενίτης έχει ήδη αναρτήσει ανακοίνωση και ενημερώνει τους πελάτες ότι έχει αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας των καταστημάτων. 
Χθες, άρχισε η σταδιακή αποξήλωση των διακριτικών του παλιού ομίλου και ξεκίνησε η ανάρτηση των νέων πινακίδων που σηματοδοτούν την έναρξη δραστηριοποίησης μίας νέας εταιρείας στον κλάδο των μάρκετ στην περιοχή μας. Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα στην Κομοτηνή, που λειτουργεί πλέον υπό την εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, θυγατρική κατά 100% του ομίλου Σκλαβενίτη, στην οποία μεταβιβάστηκε από 1η Μαρτίου το δίκτυο της «Μαρινόπουλος» και θυγατρικών του εταιρειών. Η επαναλειτουργία των καταστημάτων γίνεται σταδιακά, με πρώτη μέριμνα την τροφοδοσία και στόχο την άμεση επαναλειτουργία των καταστημάτων της Μαρινόπουλος. Στο κατάστημα στην οδό Κοσμίου ο Σκλαβενίτης έχει ήδη αναρτήσει ανακοίνωση και ενημερώνει τους πελάτες ότι έχει αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας των καταστημάτων. 
 
Πηγή: xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger