Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Στο «Σωτηρία» δύο ανήλικοι μαθητές σε κατάσταση μέθης -Βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στην Αθήνα

Φωτογραφία: Shutterstock

Σε νοσοκομείο της Αθήνας κατέληξαν δύο ανήλικοι μαθητές από την Κρήτη που είχαν βρεθεί στην πρωτεύουσα στο πλαίσιο τριήμερης εκδρομής.
Σύμφωνα με τον κρητικό ραδιοσταθμό 9,84 η Γ' τάξη του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου βρίσκονταν στην Αθήνα στο πλαίσιο τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής και συνοδεύονταν από τέσσερεις καθηγητές τους και ένα γιατρό.  
​Τα παιδιά, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, παρακολούθησαν θεατρική παράσταση και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους, έχοντας όμως φροντίσει να εξασφαλίσουν ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού. 
Το μπουκάλι καταναλώθηκε από τους ανήλικους, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να καταρρεύσουν και να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Κατά πληροφορίες πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημα, η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης και ο προϊστάμενος της μιλούσε για τέσσερεις μαθητές.
Οπως κατήγγειλε στο Ράδιο 9,84 ο πατέρας μαθήτριας ο Μ.Μ κατά τη διάρκεια της νύχτας γιατρός του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ επικοινώνησε μαζί του ενημερώνοντας τον, ότι η κόρη του εισήχθη στο νοσοκομείο. Ο πατέρας της μαθήτριας λέει επίσης φοβισμένος κι εξοργισμένος ότι κινεί και νομικές διαδικασίες σε βάρος των συνοδών, διερωτώμενος πως άφησαν χωρίς εποπτεία τους μαθητές.


Πηγή: Στο «Σωτηρία» δύο ανήλικοι μαθητές σε κατάσταση μέθης -Βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στην Αθήνα | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/328396/sto-sotiria-dyo-anilikoi-mathites-se-katastasi-methis-vriskontan-se-sholiki-ekdromi-stin#ixzz4ctcfSdnJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger