εδώ θα ειμε και θα σας ξεμπροστιάζω σήμερα όπως είδατε μερικοί έκανα κάποιες δοκιμές με ανακατεύθυνσης σε περίπτωση που κλίση το δικό μας skopelosnews και ήταν πετυχημένες
τα εμαιλ επικοινωνίας τα νέα είναι
volgyr@otenet.gr
proviasilias@gmail.com
efimeridaskopelos@gmail.com
και σύντομα δεν θα τους έχω ανάγκη λοιπόν μην στέλνετε εμαιλ στο skopelosnews@gmail.com προς το παρόν
σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.