Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ πελάτες πηγαν να τους λιντσάρουν τους ελεγκτες σε ταβέρνα! φωναζαν Ο νταβατζής πήγε να εισπράξει. Πως θα πληρωθούν οι δουλευταράδες του Δημοσίου;

Όχι μόνο αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο από το κλιμάκιο της ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στην Θεσσαλονίκη αλλά άρχισε να παροτρύνει τους πελάτες του να λιντσάρουν τους ελεγκτές!


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε μια κατάμεστη ταβέρνα στο Παπάφειο της Θεσσαλονίκης. Όπως διαπίστωσε το κλιμάκιο της αρχής που μπήκε στο γεμάτο εστιατόριο, κανένα τραπέζι δεν είχε απόδειξη, όπως ορίζει ο νόμος.

Οι ελεγκτές τότε ζήτησαν από τον καταστηματάρχη να προχωρήσουν σε έλεγχο, προκαλώντας την οργή του! Εκτός του ότι αρνήθηκε τον έλεγχο, άρχισε να φωνάζει για να τους διώξει, ενώ ταυτόχρονα παρότρυνε τους πελάτες του να... τον βοηθήσουν.

 Μπράβο στον καταστηματάρχη. Αντίσταση στο αριστερό φορολογικό νταχαου, για να καλοπερνάνε τα συριζοπαλληκαρα μετακλητοί, άπλυτοι. Και ακόμα κηφήνες δεν έχετε δει τίποτα. Κανείς δεν θα πληρώσει την απάνθρωπη, μηδενιστική εισφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger