Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Στο Επιμελητήριο Μαγνησίας το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP

Μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο και την Βόρεια Ελλάδα, το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP έρχεται στον Βόλο.
Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις. Η πρώτη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, με θέμα “Η εφαρμογή της Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα και η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η δεύτερη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα “Την Τοπική Καινοτομία και η Εκπαίδευση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Τις δύο συζητήσεις συντονίζει ο Ορέστης Ματσούκας, ιδρυτής της OramaGroup.
Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της νέας Μηχανής Αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindApp.gr .
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους το ζητήσουν.
Περισσότερες πληροφορίες στο startingup.eu/roadshow/volos/
Πληροφορίες για την εκδήλωση: Πότε: Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 (Ώρα προσέλευσης: 17:30). Πού: Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, Βόλος 382 21)
Website: StartingUp.eu/roadshow/volos/. Τηλέφωνο: 211 4098984
Email: contact@startingup.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου