Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΑΡΙΑΔΝΗ !!


Έρχεται ξανά ο χιονιάς Αριάδνη !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

 Ενδεχόμενη επανάληψη του χιονιά ''ΑΡΙΑΔΝΗ'' με περίπου ίδιας δυναμικής ψύχους και χιονοπτώσεων φαίνεται να έχουμε μεταξύ 25-29 Ιανουαρίου.
Τα χιόνια φαίνεται να φτάνουν και στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα φαίνεται να χιονίζει και στην Θεσσαλονίκη κάτι που θα δείτε και στους παρακάτω χάρτες χιονοπτώσεων του γνωστού μοντέλου πρόβλεψης καιρού GFS.



Δεν αποκλείεται να δούμε ξανά ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στην βόρεια αλλά και κεντρική Ελλάδα, με τις χιονοπτώσεις αρχικά να πέφτουν σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, βόρειο Αιγαίο, ενώ μετέπειτα θα χιονίσει και σε περιοχές της κεντρικής Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης της Αττικής και πιθανότατα και της Αθήνας.



Weatherakias
 
Users Information
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.