Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

Βρούτσης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθετεί την... κατάργηση των υποθηκοφυλακείων στα νησιά»

Βρούτσης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθετεί την... κατάργηση των υποθηκοφυλακείων στα νησιά»

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Βρήκαμε αυτή τη χελώνα


Στην υγεια των μαλακισμένων κορόιδων ήπιε ο Γκιζίκης... οπςςς ο Παυλόπουλος μαζί με τον βασιλιά της Ολλανδίας...

Στην υγεια των κορόιδων ήπιε ο Παυλόπουλος μαζί με τον βασιλιά της Ολλανδίας.
Στη φωτό ο αντιβασιλέας κ. Ζωιτάκης, ή πρόεδρος κ. Γκιζίκης, ή μεγελοιότατος Πάκης ο Α', γιατί στην Ελλάδα οι τίτλοι αλλάζουν αλλά οι αντιλήψεις των αναρριχητικών και ο τρόπος διοίκησης, ΠΟΤΕ.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ όλο το νησί είναι χαρούμενο που όλα πάνε καλά και όλα τα κόμματα μπράβο μας !!!

Το #ΟΧΙ γράφτηκε με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της Ελλάδας -Στο χέρι μας είναι να το υπερασπιζόμαστε κάθε μέρα


Στο Μαξίμου σήμερα γιορτάζουν το ΌΧΙ, εεεε το YES ήθελα να πώ και κερνάνε σανό. Ανοίγουν στις 8:00


Ο πρωθυπουργός στην Λ.Δ.Κίνας... (μέρος πολλοστό)


ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΚΛΩΝΑΡΗ-ΚΟΥΒΑΡΗ ΜΑΧΗ) ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Δυστυχώς... Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Ν. Τριανταφύλλου

Την παραίτησή του υπέβαλε εγγράφως τις προηγούμενες ημέρες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, πρασίνου, περιβάλλοντος, πολιτικής, προστασίας, οικονομικών, πρασίνου, με παράλληλη αρμοδιότητα στο ΚΕΠ και το ΧΥΤΑ του δήμου Σκοπέλου, Νίκος Τριανταφύλλου, κάνοντας λόγο για συσσωρευμένα προβλήματα προηγούμενων ετών, πολλά από τα οποία είναι δυσεπίλυτα, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία έχουν μειωθεί δραματικά τα κρατικά κονδύλια.
Με δήλωσή του , ο κ. Τριανταφύλλου διευκρινίζει ότι δεν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις του με τη δημοτική αρχή, ο ίδιος διατηρεί την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και πάντα θα στηρίζει το έργο της δημοτικής αρχής. Εξηγεί, ωστόσο, ότι η απόφασή του είναι αμετάκλητη, ενώ προσθέτει ότι «η μεγάλη γραφειοκρατία δυσχεραίνει τις προσπάθειές μας».

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Περιστερα: Το «αδελφακι» της Αλοννησου... ξεμπερδεψε με το πλαστικο (φωτο)

4
του Νίκου Αβουκάτου
Η Αλόννησος έχει αποφασίσει να καταργήσει τις πλαστικές σακούλες. Μια ακόμη δράση, λοιπόν, έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο νησί των Βορείων Σποράδων, όπου από τον περασμένο Δεκέμβριο υλοποιείται το πρόγραμμα «Αλόννησος χωρίς πλαστικές σακούλες», με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Thalassa, το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, τη MOm/ Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας και τη συμπαράσταση του Δήμου Αλοννήσου.
Οι δράσεις έγιναν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της πλαστικής σακούλας με σκοπό την περαιτέρω διάχυση της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ενάντια στο συγκεκριμένο απόρριμμα και παράλληλα για την αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας υλοποίησης της πρωτοβουλίας.
Όμως, σε παραλίες της Αλοννήσου και στο ακατοίκητο νησί Περιστέρα που βρίσκεται εντός του Θαλάσσιου Πάρκου έγιναν και καθαρισμοί με τη συμμετοχή μελών των φορέων, εθελοντών, πολιτών και επισκεπτών της Αλοννήσου.

Σε όλα μέσα έπεσε το παλικάρι Γίγαντα μόνο το ΦΠΑ σου ξέφυγε λίγο και το πήγατε στο 24%

Δεν του "βγήκε" η ΧΟΥΝΤΑ και το "γύρισε" σε #Δημοψηφισμα_απατη ..ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΡΑ..!

*χρόνια πολλά γίδια. Καλό σανό.

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !!ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

Πανελλαδικός καύσωνας μέγιστης ισχύος !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Εορτή του Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτη γιορτάζουμε στα τσκαλαρια τον άι Ναθανα


Εορτή του Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτη 
Ο Όσιος Αθανάσιος, ο οποίος καταγόταν από την Τραπεζούντα, προέρχονταν από πολύ ευσεβή και εύπορη οικογένεια. Η οικογένειά του, του προσέφερε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τις σπουδές του, τις οποίες τις ολοκλήρωσε στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί του γεννήθηκε μέσα στην ψυχή του η επιθυμία να γίνει μοναχός και να φθάσει στα άκρα της ασκητικής ζωής.
Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο, πήγε στο όρος Κυμινάς της Μικράς Ασίας , όπου βρισκόταν ένα μοναστήρι του οποίου ηγούμενος ήταν ο Μιχαήλ, ο επονομαζόμενος Μαλείνος. Έτσι ανάμεσα στους μοναχούς, συγκαταριθμήθηκε και ο Αθανάσιος. Στο λίγο χρονικό διάστημα που ήταν στο Μοναστήρι, διακρίθηκε για τις αρετές και για την ασκητική του ζωή. Επειδή όμως έφθασε σε ύψιστα σημεία αρετής και τον τιμούσαν όλοι, αποφάσισε να φύγει και πήγε στον Άθωνα κοντά σε ένα γέρο ασκητή υπακούοντας σ' αυτόν με μεγάλη ταπεινοφροσύνη.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΣΠΟΡΑΔΩΝ


Τον Ιούλιο και μέχρι το Δεκαπενταύγουστο οι πληρότητες στο flying cat ξεπερνούν το 80%-90%. Έσπασε ο θαλάσσιος αποκλεισμός της Θεσσαλονίκης.

Πολύ ικανοποιητική είναι η ανταπόκριση του βορειοελλαδικού κοινού στη δρομολόγηση από τη Hellenic Seaways, ενός ταχύπλοου επιβατηγού (flying cat) στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Σποράδες.

Ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Θεσσαλονίκης έσπασε, με μία ορθή, όπως αποδεικνύεται, επιχειρηματική απόφαση αφού από τον Ιούλιο οι κρατήσεις για Σκόπελο, Αλόννησο και Σκιάθο, ξεπερνούν το 80% και φτάνουν ως και το 90% στις πληρότητες του σκάφους, μέχρι τουλάχιστον το Δεκαπενταύγουστο. 

BOΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ: ΚΤΕΟ: ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ - ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ < 3,5 tn

Η παραπάνω ρύθμιση δεν ισχύει για τα δίκυκλα.
·        Η παράταση αφορά τα οχήματα, που είχαν προσκληθεί για τεχνικό έλεγχο από τον Ιούνιο του 2011 και μετά για τη Σκόπελο και την Αλόννησο και από τον Ιούνιο του 2013 και μετά για τη Σκιάθο.
·        Επίσης με την τελευταία απόφαση μας, παρατάθηκε η ημερομηνία για τεχνικό έλεγχο όλων των μεταχειρισμένων οχημάτων που ταξινομήθηκαν, πρώτη φορά σε ιδιοκτήτη με μόνιμη κατοικία τις αναφερόμενες περιοχές, με ημερομηνία ταξινόμησης μετά από  τον Ιούνιο του 2011 και μετά για τη Σκόπελο και την Αλόννησο και από τον Ιούνιο του 2013 και μετά για τη Σκιάθο.

Διακομιδή 60χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο

Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε χθες το βράδυ 60χρονος αλλοδαπός από τη Σκόπελο. Ειδικότερα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ο 60χρονος διακομίσθηκε στο λιμάνι του Βόλου από την Σκόπελο με το σκάφος «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΙΙ» καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Ημερίδα για τις επιπτώσεις από φυσικούς κινδύνους στη Σκόπελο


Ημερίδα με θέμα «Μετριασμός επιπτώσεων από την εκδήλωση φυσικών κινδύνων στο νησί της Σκοπέλου», διοργανώνει η Περιφερειακής Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 στις 10 το πρωί, στο «Ξενία», στη χώρα Σκοπέλου.
Η ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη και χαιρετισμούς επισήμων, ενώ η έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα γίνει από τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχο Μουζακίου Γιώργο Κωτσό.
Ο Μανώλης Καρράς τοπογράφος μηχανικός θα εισηγηθεί το θέμα μέτρα πρόληψης και μετριασμού των επιπτώσεων από πλημμύρες στο νησί της Σκοπέλου και ο Ευάγγελος Κατσαρός, ερευνητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα μιλήσει για το θέμα ενσωμάτωση του τουριστικού κλάδου στον σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας – η περίπτωση των δασικών πυρκαγιών.

Καλώς ορίσατε στη Σκόπελο! 1o Πολιτιστικό WeFest!Καλώς να ορίσετε στη Σκόπελο!
1ο WeFest,
Σκόπελος, Νομός Μαγνησίας, Βόρειες Σποράδες όνειρο
Ήταν η επιθυμία μας εδώ και χρόνια. Συνεργαστήκαμε  για αρκετούς μήνες πολλοί νέοι άνθρωποι που ζούμε, δραστηριοποιούμαστε ή απλά αγαπάμε τη βασίλισσα των Σποράδων και το πρώτο Φεστιβάλ WeFest είναι πραγματικότητα.
Θα λάβει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στο νησί της Σκοπέλου. Μετά από πολλά χρόνια περισυλλογής ήρθε η στιγμή να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας, προσφέροντας μία φρέσκια πρόταση σε έναν τόπο που έχει πολλά περισσότερα να δώσει πέρα από την απαράμιλλη ομορφιά του. Στόχος μας: να βοηθήσουμε στην αύξηση τουρισμού και στη διεύρυνση της καλοκαιρινής σεζόν.
Διοργανωτές, εθελοντές, ντόπιοι, επισκέπτες, πιστεύουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις και στεκόμαστε αντίθετοι απέναντι στην “ξεπερασμένη” μεμονωμένη σχέση τουρίστα-επιχειρηματία. Πάμε ένα βήμα παραπέρα -χωρίς να ακυρώνουμε τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα και υπηρεσίες- εμπλουτίζοντας τον επισκέπτη με μοναδικές ψυχαγωγικές βιωματικές εμπειρίες πέρα των τουριστικών του συνηθειών. Εγκαινιάζοντας μια πρόταση που αλλάζει το σκηνικό της καθημερινότητας στο νησί.

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Άγιον Όρος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, μετέβη στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στις ροβιές της Βορείου Ευβοίας, όπου από τις 27 Ιουνίου λειτουργεί η Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδος, στην οποία φιλοξενούνται αγόρια του Γυμνασίου με Αρχηγό τον Ιεροκήρυκα, Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου