Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Ευχή μπροστά στον Πανάγιο Τάφο

Ευχή μπροστά στον Πανάγιο Τάφο
Του π. Μητροφάνου, φύλακα Παναγίου Τάφου
Κύριε Ιησού Χριστέ, ό Θεός ημών, ό Άναστάς εκ νεκρών, πρόσδεξαι ημών τας εύχάς και τας δεήσεις και το προσκύνημα κατενώπιον τον Παναγίου Σου Τάφου και άνάστησον ημάς ό Άναστάς εκ νεκρών και πάσι την Άνάστασιν την Σήν χαρισάμενος και πάσι τοις πεσούσι παρέχων Άνάστασιν!
Ίνα γαρ κοινωνούς ημάς δείξης της Σης Αναστάσεως, κατήλθες εν τω Αδη!
Ίνα φώτισης το σκότος ημών, κατήλθες το Φώς εν τω σκότει και διέλυσας τα σκότη του Άδου, διό και βολίσι και αστραπαίς και ακτίσι και πυρίνοις γλώσσαις το Αγιον Φώς της Σης Αναστάσεως φωτίζει ημών τα σκότη και όράται απεριέργοις και καθαροίς όφθαλμοίς.

Η σωστή εξυπηρέτηση τον επιβατών με πολλά Άλφα στο λιμανιού της ΣκοπέλουΣΚΟΠΕΛΟΣ Επιτάφιος 2016 Αγίων Αναργύρων Νέο κλήμα!


Αγ. Κυριακή – νησί Τρίκερι και Βόλος – Σκύρος και Θεσσαλονίκη – Β. Σποράδες θα καλυφθούν ακτοπλοϊκά


Πρόσκληση για σύναψη σύμβασης ή ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την αποκλειστική εξυπηρέτηση γραμμών του δικτύου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, προκηρύσσει το υπουργείο Ναυτιλίας και για το λόγο αυτό καλεί πλοιοκτήτες και πλοιοκτήτριες εταιρίες για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς σύναψη σύμβασης ή συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας διάρκειας τριών ετών για την αποκλειστική εξυπηρέτηση συγκεκριμένων δρομολογιακών γραμμών.
Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση που έγινε στη «Διαύγεια», οι συναφθείσες συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας έχουν διάρκεια τριών δρομολογιακών ετών αρχόμενη από 1/11/2016. Ως δρομολογιακό έτος ορίζεται το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου κάθε έτους μέχρι 31 Οκτωβρίου του επόμενου έτους.

Στη Σκόπελο το Μυρτιδιώτισσα..στο πρώτο του ταξίδι από τον άγιο Κωνσταντίνο στα νησιά των βορείων Σποράδων δείτε φώτο και πληροφορίεςΟ επιτάφιος από την Γλώσσα Σκοπέλου


Ο επιταφιος απο τον Αι Γιαννη Σκοπελου

Μεγαλη Παρασκευη. "η ταφη του Χριστου" Boticceli.

ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ !! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Εικόνα

ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ !! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο και τη Κυριακή του Πάσχα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Επικίνδυνες εξελίξεις στο Αιγαίο - Τούρκοι απείλησαν Έλληνα ψαρά - Έσπευσε στο σημείο το Πολεμικό Ναυτικό

Ο κυβερνήτης του τουρκικού σκάφους / Φωτό rodiaki.gr

- "Θερμά" επεισόδια στις Οινούσσες με την προκλητικότητα των Τούρκων να κλιμακώνεται!
- Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής επιχείρησαν να συλλάβουν έναν Έλληνα ψαρά!
- Ο ψαράς έπλεε το καΐκι του σε ελληνικά ύδατα στην περιοχή
- Χρειάστηκε η αποστολή κανονιοφόρων του ελληνικού στόλου
- Νωρίτερα στις Οινούσσες, τουρκικά αεροσκάφη "έγλυψαν" τις στέγες σπιτιών!
- Ένα ακόμη περιστατικό πριν λίγες ημέρες προκαλεί ερωτηματικά
- Κυβερνήτης τουρκικής ακταιωρού ακινητοποίησε ελληνικό σκάφος ανοιχτά της Σύμης!
- Ο ίδιος ο κυβερνήτης ζήτησε από τα στελέχη του πληρώματός του να του φέρουν μια καινούργια τουρκική σημαία και την άλλαξε ο ίδιος με τη σημαία που ήταν φθαρμένη!
- Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό

Πάσχα στη Σκιάθο και Σκόπελο θα κάνει ο Γ. ΠαπανδρέουΣύμφωνα με το freddonews.gr, ο πρώην πρωθυπουργός θα φιλοξενηθεί σε φιλικό σπίτι στο νησί των Σποράδων στην περιοχή της Κεχριάς. Εκεί θα κάνει Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα παραμείνει στο νησί για το πασχαλινό τραπέζι.την δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί φίλους του στην σκόπελο
Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αδυναμία στης Σποράδες  και της  επισκέπτεται συχνά.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Σεισμός 7,3 ρίχτερ κράτησε 20 λεπτά και τρέλανε τους σεισμογράφους !!!


Σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, και οι ογδόντα οκτώ σεισμογράφοι που περιλαμβάνει το Εθνικό Σύστημα Σεισμική παρακολούθησης (ANSS) κατέγραψαν δόνηση σε απόσταση πάνω από δέκα χιλιάδες μίλια μακριά!

Σκόπελος παράνομα προς το παρών τα τραπεζοκαθίσματα στης παραλίες και στον αιγιαλό μέχρι νεωτέρας ....


aigialos

Η κατάρτιση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την οριστική επίλυση του ζητήματος που έχει ανακύψει σχετικά με την χρήση αιγιαλού και παραλίας και το ζήτημα με τις βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές των ΟΤΑ προς το ελληνικό Δημόσιο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε τη Μ. Πέμπτη ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

ΕΥΧΕΣ από ΠΑΣΠΑ ΔΕΗ


Η Ακολουθία των Παθών στην Ι.Μ. Καλαμαριάς (ΦΩΤΟ)

kalamaria-pathoi-3
Νέα Μηχανιώνα | Στέφανος Κατσιμάνης

Μέσα σε κλίμα περισυλλογής και κατανύξεως, τελέστηκε η ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

Ο Τσίπρας κι ο Πολάκης για ουζάκια. Ποζάρουν & για σέλφι στον κάθε πικραμένο. Το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά του ωφελίμου!

Μεγάλη Παρασκευή - Τα άγια πάθη του Κυρίου

Μεγάλη Παρασκευή - Τα άγια πάθη του Κυρίου
Την Παρασκευή, στέλνεται ο Ιησούς δέσμιος από τον Καϊάφα στον τότε ηγεμόνα της Ιουδαίας Πόντιο Πιλάτο.
Αυτός, αφού Τον ανέκρινε με πολλούς τρόπους και αφού ομολόγησε δυο φορές ότι ο Ιησούς είναι αθώος, έπειτα, για να ευχαριστηθούν οι Ιουδαίοι, τον καταδικάζει σε θάνατο• και αφού τον μαστίγωσε σαν δραπέτη δούλο τον Δεσπότη των όλων, Τον παρέδωσε για να σταυρωθεί.
Από ’κει και πέρα ο Ιησούς, αφού παραδόθηκε στους στρατιώτες, γυμνώνεται, φοράει κόκκινη χλαμύδα, στεφανώνεται με ακάνθινο στεφάνι, κρατάει κάλαμο σα σκήπτρο, προσκυνείται χλευαστικά, φτύνεται και χτυπιέται στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Μετά, φορώντας πάλι τα ρούχα του και βαστάζοντας το Σταυρό, πηγαίνει προς τον Γολγοθά, τον τόπο της καταδίκης και εκεί, γύρω στην Τρίτη ώρα της ημέρας, σταυρώνεται μεταξύ δυο ληστών, βλασφημείται από αυτούς που είχαν πάει στον Γολγοθά μαζί του, μυκτηρίζεται από τους αρχιερείς, ποτίζεται από τους στρατιώτες με ξύδι ανακατεμένο με χολή.

Διεκομίσθη απογευματινες ώρες σήμερα 28/4/2016, από το λιμάνι της Σκοπελου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' 24χρονος,

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινες  ώρες σήμερα 28/4/2016, από το λιμάνι της Σκοπελου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 24χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου