Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ηρωική πράξη αντίστασης στην τουρκική προκλητικότητα ALERT: Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε τη Θεία Λειτουργία στο νησάκι Παναγιά!

Ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος, με τον Δήμαρχο του συμπλέγματος, συνοδεία λιμενικών και στρατιωτικών τέλεσαν στο αμφισβητούμενο από τους Τούρκους νησάκι Παναγιά τη λειτουργία της Ανάστασης  - Τουρκικό σκάφος τους απείλησε όμως το αψήφησαν

Σε ηχηρή απάντηση προς την τουρκική προκλητικότητα προχώρησε ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκος μαζί με τον Δήμαρχο Οινουσσών Στέφανο Βογιατζή, τον λιμενάρχη Χρήστο Φραγκιά και τον Διοικητή της 96ΑΔΤΕ ταξίαρχο Γ. Μπικάτου νησιού αλλά και ομάδα κατοίκων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr σήμερα το απόγευμα τελέστηκε η λειτουργία της Ανάστασης στο φυλάκιο του αμφισβητούμενου νησιού της Παναγιάς ως απάντηση στην προσπάθεια της γείτονος να αμφισβητήσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα και την ελληνικότητα της περιοχής.

Kαλό Πάσχα, καλή Λευτεριά

....δημοσιεύσαμε ότι ο Wolfgang Schäuble και το ΔΝΤ απαιτούν, μέσω ενός νέου, εφάπαξ, φόρου "αλληλεγγύης" την δήμευση ενός μεγάλου ποσοστού, των Ελληνικών τραπεζικών καταθέσεων. 
Λυπόμαστε, αλλά οι εθνοκτόνοι που κυβερνούν τον τόπο αλλά και οι υποψήφιοι διαδοχοί τους που περιμένουν, στο κατώφλι της εξουσίας, το κέλευσμα του Βερολίνου, σπεύδουν να επαληθευσουν το άρθρο μας στο ακέραιο, με την μόνη διαφορά ότι τώρα το ύψος του φόρου που θα επιβληθεί επί των καταθέσεων, από το πρώτο €υρώ, θα είναι κατά πολύ ανώτερο από τα μεγέθη που είχαμε περιγράψει μέσα από την "έκθεση" του ΔΝΤ (Οκτώβριος 2013), τα έγγραφα του Γερμανικού ΥΠΟΙΚ (2013-2015) και την μεταξύ τους αλληλογραφία (2013-2016)

Μόνιμη δύναμη στην ελληνική νησίδα Πασάς

Σκόπελος στης 15 Μάιου ανοίγει το ποιο οργανωμένο delivery του νησιού δείτε τον τιμοκατάλογο της πίτσας


ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ; Γύρος; Πίτσα; Ψητά Κρέατα; Κρέπες; Τόστ Κρύα Σάντουιτς; Μαγειρευτά Φαγητά; Ψητά Κοτόπουλα; Παγωτά ..και όλα τα ψαρικά σε τιμές που θα σας γίνει καθημερινή σας συνήθεια και θα βρείτε το καλύτερο χύμα κρασί 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ σε λίγες ήμερες ένα ολόκληρο Ψητό Κοτόπουλο με Τηγανητές Πατάτες 2 μερίδες 9,80 ευρώ φέτος στην Σκόπελο θα φάνε όλος ο κόσμος φτηνά το εννοούμε!!!SKOPELOS a few days a whole Roast Chicken with French Fries 2 servings 9.80 EUR this year in Skopelos will eat everyone cheap we mean !!!



Από την ταβέρνα Ποσειδών του  Ηλία στην αμπελικη
.αντι να δώσουμε λεφτά στους νταβατζήδες να μα στέλνουν πελάτες εμείς θα τα δίνουμε στον κόσμο τέρμα οι νταβατζήδες στην Σκόπελο κάνουμε την αρχή ακολουθήστε μας ενημερώστε όλους τούς γνωστούς και φίλους σας

στης 15 Μάιου ανοιχτά τηλέφωνο 2424023434

by Poseidon Taverna Ilias on SKOPELOS
tell all your friends and acquaintances
Stis 15 May open phone 2424023434

ΔΕΙΤΕ ΠΟΖΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΗΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΖΑ ΕΝΑ ΥΓΙΈΣΤΑΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ


ΕΚΤΑΚΤΟ Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου σέρφερ

Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου σέρφερ στα Χανιά
Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένας 28 χρόνος μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη κάνοντας σέρφινγκ στην Ελαφόνησο.
Ο 28χρονος από τα Χανιά νοσηλεύεται διασωληνωμένος, έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, υποσκληρίδιο αιμάτωμα, κατάγματα σπονδυλικής στήλης, κατάγματα πλευρών και θλάση πνεύμονα.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Προς το Μνημόνιο Διαρκείας: Όταν ο εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται τέλειος…

troikaΠαναγιώτης Μαυροειδής
Το θέατρο παίζεται μπροστά στα μάτια μας. Το αν πρόκειται για τραγωδία ή κωμωδία εξαρτάται από την πλευρά που κάθεται ο καθένας.
Από τη μια, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που εξανίσταται ότι οι «εταίροι» μας δεν έχουν μπέσα και ζητάνε έξτρα μέτρα, έξω από την συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού.
Από την άλλη, είναι η ΝΔ που αγωνιά να αποδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος και χειρότερός της και κάνει λόγο περιπαικτικά για «μνημόνιο-κάβα» που έχει αποδεχθεί η κυβέρνηση.
Ψευδολογούν και οι δύο, συνειδητά και ξεδιάντροπα.  Παραθέτουμε τρεις αποδείξεις
Πρώτον: Η συμφωνία για το Τρίτο Μνημόνιο προέβλεπε ρητά τα προληπτικά πρόσθετα μέτρα
Η περιβόητη συμφωνία υποταγής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της 12ης Ιουλίου του περυσινού καλοκαιριού, προέβλεπε ρητά την προκαταβολική δέσμευση της κυβέρνησης σε «προληπτικά» και πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση κινδύνου αποκλίσεων από τους στόχους. Παραθέτουμε:
«Για την επιτυχία θα απαιτηθεί η συνεχής εφαρμογή των συμφωνημένων πολιτικών επί πολλά έτη. Για το σκοπό αυτόν, απαιτείται πολιτική δέσμευση, αλλά επίσης και η τεχνική ικανότητα της ελληνικής διοίκησης» (…)

Όχι άλλο κομμουνισμό Γιώργο Κατρούγκαλε! Τουλάχιστον, όχι με αυτό το ρυθμό…

PINOKIO1Όταν σας έλεγα εγώ ότι μας κυβερνούν οι …αριστεριστές, μου λέγατε ότι βλέπω όνειρα.
Θαυμάστε τον -κατά προκλητική δήλωσή του κομμουνιστή– Υπουργό Γ. Κατρούγκαλο:
«Είμαι ταξικός αποστάτης δεν υπερασπίζομαι εκείνους που έχουν εισόδημα 50.000 το χρόνο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες είναι κοινωνικά διαστρωματωμένοι και είναι άλλα τα συμφέροντα του δικηγόρου που εργάζεται με μπλοκάκι και άλλα του ιδιοκτήτη του δικηγορικού γραφείου, ο οποίες δεν είναι δικηγόρος αλλά επιχειρηματίας».
Ο ίδιος είχε μιλήσει αν θυμάστε περί «ταξικής μεροληπτικότητας». Έτσι προκλητικά…
Κατάλαβες τώρα;
Είπαν στο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει ανακούφιση στο λαό και αυτός το παράχεσε, φέρνοντας αμέσως κομμουνισμό.

ΠΑΡΤΕ ΜΠΟΥΦΑΝ !! ΠΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !!




ΠΑΡΤΕ ΜΠΟΥΦΑΝ !! ΠΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !!

Κρύο το βράδυ της Ανάστασης !! Θα χρειαστείτε μπουφάν !! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ !!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Τα δρομολόγια πλοίων από Βόλο για Σποράδες


Ιδιαίτερη χαρακτηρίστηκε η κίνηση στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια τις τελευταίες ημέρες, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων «Πρωτεύς» μέχρι 16 Ιουνίου, «Εξπρές Σκιάθος» (28 Απριλίου με 12 Ιουνίου) και του καταμαράν Flyingcat 5, από 25 Απριλίου ως 8 Μαΐου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το «Πρωτεύς» θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου για τα νησιά των Σποράδων Δευτέρα 08.15, Τρίτη 0.6.30 και 13.00, Τετάρτη 08.15, Πέμπτη 08.00, Παρασκευή 08.15 και 15.00 και Σάββατο 15.00, ενώ την Κυριακή θα εκτελεί το δρομολόγιο Σκόπελος, Σκιάθος, Μαντούδι Εύβοιας, με επιστροφή. Την Κυριακή του Πάσχα δεν θα εκτελεστεί δρομολόγιο.

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στα νότια του νησιού

Σεισμός, μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 2.36 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 101 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Παλαικάστρου Σητείας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα έως τις 15:00 και τα πολυκαταστήματα έως τις 20:00 στην Σκόπελο

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 15:00, σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο
των εμπορικών συλλόγων. Τα πολυκαταστήματα, οι αλυσίδες καταστημάτων και τα μεγάλα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Νέες ταυτότητες για όλους τους Έλληνες το 2017

Νέες ταυτότητες για όλους τους Έλληνες το 2017

Η Ουάσιγκτον πιέζει «αφόρητα» σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ για τον εκσυγχρονισμό των αστυνομικών ταυτοτήτων στην Ελλάδα. Όπως  αναφέρει ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», οι Αμερικάνοι υποστηρίζουν πως οι ελληνικές ταυτότητες πλαστογραφούνται πολύ εύκολα, γεγονός που καθιστά αναγκαία την αντικατάσταση τους, καθώς ζημιώνονται και οι υπόλοιπες χώρες, οι οποίες δέχονται Έλληνες.

ΠΟΛΙΤΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΤΟ  ΑΓΙΟ  ΦΩΣ  ΤΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ  ΤΟΥ  ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ,  ΑΣ  ΦΩΤΙΣΕΙ  ΤΙΣ  ΨΥΧΕΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ  ΖΩΕΣ  ΟΛΩΝ  ΜΑΣ!!!!
Ο  ΧΡΙΣΤΟΣ   ΑΣ  ΜΑΣ  ΔΩΣΕΙ  ΤΗ  ΔΥΝΑΜΗ   ΓΙΑ  ΤΗ  ΔΙΚΗ  ΜΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ  ΣΤΟ  ΑΠΟΛΥΤΟ  ΦΩΣ!!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

Μεγάλο Σάββατο - Η πρώτη Ανάσταση

πρώτη ανάσταση
Το Μεγάλο Σάββατο η Εκκλησία θυμάται την κάθοδο του Ιησού στον Άδη. Το πρωί τελείται ο εσπερινός του Μεγάλου Σαββάτου και λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.
Η ακολουθία έχει αναστάσιμο και πανηγυρικό χαρακτήρα. Είναι η λεγομένη Πρώτη Ανάσταση. Μετά την ανάγνωση της προφητείας του Ιωνά, του οποίου προτυπώνει την ταφή και την ανάσταση του Κυρίου, αντηχεί ως νικητήριος ιαχή ο ψαλμικός στίχος:

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑ ΜΑΡΕΣ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΕΣ


ΣΚΟΠΕΛΟΣ Επιτάφιος 2016 Λουτράκι Γλώσσας


ΣΚΟΠΕΛΟΣ πάντα στην επικαιρότητα της Νέας Υόρκης ο Γιάννης Αντωνίου από την Γλώσσα Σκοπέλου



εδώ με μοντέλα απολαμβάνει το καφεδάκι του στην Αστορια

Μήνυμα Κώστα Αγοραστού για το Πάσχα

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
«Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα χρειαζόμαστε αλήθεια, ουσία, πίστη, συνεργασία έργα, πράξεις, πρωτοβουλίες, δράσεις, δυνάμεις δημιουργίας και συνεισφοράς  για τον Συν-Άνθρωπό μας.
Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη και προκοπή σε κάθε οικογένεια Θεσσαλών στον τόπο μας αλλά και ολόκληρη την οικουμένη».

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ευχή μπροστά στον Πανάγιο Τάφο

Ευχή μπροστά στον Πανάγιο Τάφο
Του π. Μητροφάνου, φύλακα Παναγίου Τάφου
Κύριε Ιησού Χριστέ, ό Θεός ημών, ό Άναστάς εκ νεκρών, πρόσδεξαι ημών τας εύχάς και τας δεήσεις και το προσκύνημα κατενώπιον τον Παναγίου Σου Τάφου και άνάστησον ημάς ό Άναστάς εκ νεκρών και πάσι την Άνάστασιν την Σήν χαρισάμενος και πάσι τοις πεσούσι παρέχων Άνάστασιν!
Ίνα γαρ κοινωνούς ημάς δείξης της Σης Αναστάσεως, κατήλθες εν τω Αδη!
Ίνα φώτισης το σκότος ημών, κατήλθες το Φώς εν τω σκότει και διέλυσας τα σκότη του Άδου, διό και βολίσι και αστραπαίς και ακτίσι και πυρίνοις γλώσσαις το Αγιον Φώς της Σης Αναστάσεως φωτίζει ημών τα σκότη και όράται απεριέργοις και καθαροίς όφθαλμοίς.

Η σωστή εξυπηρέτηση τον επιβατών με πολλά Άλφα στο λιμανιού της Σκοπέλου



ΣΚΟΠΕΛΟΣ Επιτάφιος 2016 Αγίων Αναργύρων Νέο κλήμα!


Αγ. Κυριακή – νησί Τρίκερι και Βόλος – Σκύρος και Θεσσαλονίκη – Β. Σποράδες θα καλυφθούν ακτοπλοϊκά


Πρόσκληση για σύναψη σύμβασης ή ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την αποκλειστική εξυπηρέτηση γραμμών του δικτύου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, προκηρύσσει το υπουργείο Ναυτιλίας και για το λόγο αυτό καλεί πλοιοκτήτες και πλοιοκτήτριες εταιρίες για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς σύναψη σύμβασης ή συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας διάρκειας τριών ετών για την αποκλειστική εξυπηρέτηση συγκεκριμένων δρομολογιακών γραμμών.
Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση που έγινε στη «Διαύγεια», οι συναφθείσες συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας έχουν διάρκεια τριών δρομολογιακών ετών αρχόμενη από 1/11/2016. Ως δρομολογιακό έτος ορίζεται το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου κάθε έτους μέχρι 31 Οκτωβρίου του επόμενου έτους.

Στη Σκόπελο το Μυρτιδιώτισσα..στο πρώτο του ταξίδι από τον άγιο Κωνσταντίνο στα νησιά των βορείων Σποράδων δείτε φώτο και πληροφορίες



Ο επιτάφιος από την Γλώσσα Σκοπέλου


Ο επιταφιος απο τον Αι Γιαννη Σκοπελου

Μεγαλη Παρασκευη. "η ταφη του Χριστου" Boticceli.

ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ !! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Εικόνα

ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ !! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο και τη Κυριακή του Πάσχα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Επικίνδυνες εξελίξεις στο Αιγαίο - Τούρκοι απείλησαν Έλληνα ψαρά - Έσπευσε στο σημείο το Πολεμικό Ναυτικό

Ο κυβερνήτης του τουρκικού σκάφους / Φωτό rodiaki.gr

- "Θερμά" επεισόδια στις Οινούσσες με την προκλητικότητα των Τούρκων να κλιμακώνεται!
- Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής επιχείρησαν να συλλάβουν έναν Έλληνα ψαρά!
- Ο ψαράς έπλεε το καΐκι του σε ελληνικά ύδατα στην περιοχή
- Χρειάστηκε η αποστολή κανονιοφόρων του ελληνικού στόλου
- Νωρίτερα στις Οινούσσες, τουρκικά αεροσκάφη "έγλυψαν" τις στέγες σπιτιών!
- Ένα ακόμη περιστατικό πριν λίγες ημέρες προκαλεί ερωτηματικά
- Κυβερνήτης τουρκικής ακταιωρού ακινητοποίησε ελληνικό σκάφος ανοιχτά της Σύμης!
- Ο ίδιος ο κυβερνήτης ζήτησε από τα στελέχη του πληρώματός του να του φέρουν μια καινούργια τουρκική σημαία και την άλλαξε ο ίδιος με τη σημαία που ήταν φθαρμένη!
- Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό

Πάσχα στη Σκιάθο και Σκόπελο θα κάνει ο Γ. Παπανδρέου



Σύμφωνα με το freddonews.gr, ο πρώην πρωθυπουργός θα φιλοξενηθεί σε φιλικό σπίτι στο νησί των Σποράδων στην περιοχή της Κεχριάς. Εκεί θα κάνει Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα παραμείνει στο νησί για το πασχαλινό τραπέζι.την δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί φίλους του στην σκόπελο
Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αδυναμία στης Σποράδες  και της  επισκέπτεται συχνά.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Σεισμός 7,3 ρίχτερ κράτησε 20 λεπτά και τρέλανε τους σεισμογράφους !!!


Σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, και οι ογδόντα οκτώ σεισμογράφοι που περιλαμβάνει το Εθνικό Σύστημα Σεισμική παρακολούθησης (ANSS) κατέγραψαν δόνηση σε απόσταση πάνω από δέκα χιλιάδες μίλια μακριά!

Σκόπελος παράνομα προς το παρών τα τραπεζοκαθίσματα στης παραλίες και στον αιγιαλό μέχρι νεωτέρας ....


aigialos

Η κατάρτιση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την οριστική επίλυση του ζητήματος που έχει ανακύψει σχετικά με την χρήση αιγιαλού και παραλίας και το ζήτημα με τις βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές των ΟΤΑ προς το ελληνικό Δημόσιο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε τη Μ. Πέμπτη ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

ΕΥΧΕΣ από ΠΑΣΠΑ ΔΕΗ


Η Ακολουθία των Παθών στην Ι.Μ. Καλαμαριάς (ΦΩΤΟ)

kalamaria-pathoi-3
Νέα Μηχανιώνα | Στέφανος Κατσιμάνης

Μέσα σε κλίμα περισυλλογής και κατανύξεως, τελέστηκε η ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

Ο Τσίπρας κι ο Πολάκης για ουζάκια. Ποζάρουν & για σέλφι στον κάθε πικραμένο. Το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά του ωφελίμου!

Μεγάλη Παρασκευή - Τα άγια πάθη του Κυρίου

Μεγάλη Παρασκευή - Τα άγια πάθη του Κυρίου
Την Παρασκευή, στέλνεται ο Ιησούς δέσμιος από τον Καϊάφα στον τότε ηγεμόνα της Ιουδαίας Πόντιο Πιλάτο.
Αυτός, αφού Τον ανέκρινε με πολλούς τρόπους και αφού ομολόγησε δυο φορές ότι ο Ιησούς είναι αθώος, έπειτα, για να ευχαριστηθούν οι Ιουδαίοι, τον καταδικάζει σε θάνατο• και αφού τον μαστίγωσε σαν δραπέτη δούλο τον Δεσπότη των όλων, Τον παρέδωσε για να σταυρωθεί.
Από ’κει και πέρα ο Ιησούς, αφού παραδόθηκε στους στρατιώτες, γυμνώνεται, φοράει κόκκινη χλαμύδα, στεφανώνεται με ακάνθινο στεφάνι, κρατάει κάλαμο σα σκήπτρο, προσκυνείται χλευαστικά, φτύνεται και χτυπιέται στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Μετά, φορώντας πάλι τα ρούχα του και βαστάζοντας το Σταυρό, πηγαίνει προς τον Γολγοθά, τον τόπο της καταδίκης και εκεί, γύρω στην Τρίτη ώρα της ημέρας, σταυρώνεται μεταξύ δυο ληστών, βλασφημείται από αυτούς που είχαν πάει στον Γολγοθά μαζί του, μυκτηρίζεται από τους αρχιερείς, ποτίζεται από τους στρατιώτες με ξύδι ανακατεμένο με χολή.

Διεκομίσθη απογευματινες ώρες σήμερα 28/4/2016, από το λιμάνι της Σκοπελου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' 24χρονος,

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινες  ώρες σήμερα 28/4/2016, από το λιμάνι της Σκοπελου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 24χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Μέσω των υπουργών Τσακαλώτου και Παρασκευόπουλου Η κυβέρνηση στρώνει το χαλί των πλειστηριασμών στα «κοράκια» των funds

Η κυβέρνηση στρώνει το χαλί των πλειστηριασμών στα «κοράκια» των funds

Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας των ακινήτων που κατάσχονται στο ΣτΕ - Εκπρόσωποι «distress funds» είναι ήδη στην Αθήνα και έχουν απλώσει τα... δίχτυα τους για τα «κόκκινα» δάνεια 

Η κυβέρνηση, μέσω των υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Νίκου Παρασκευόπουλου, αντίστοιχα, στρώνει με... ροδοπέταλα το δρόμο στις εταιρείες «distress funds» («Κεφάλαια που επενδύουν στη δυστυχία» κατά το ελληνικότερο), οι οποίες, σαν κυνηγοί κεφαλών, θέλουν να αγοράσουν τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια» (δηλαδή τα ληξιπρόθεσμα ενυπόθηκα τραπεζικά δάνεια).

Πρωτοφανή ενεργεία φιλανθρωπίας στην Σκόπελο !!!




Είναι κάποιες ενέργειες ανθρώπων που πράγματα σε κάνουν να αλλάξεις κάποιες θεωρίες που μπορεί να έχεις για την ανθρωπότητα ,δεν είναι το κρέας που έστειλε σε πολους σκοπελίτες όπως  μπορεσα και είδα την λίστα του παιδιού που έκανε την διανομή με παρά πολλά ονόματα, αλλά η κίνηση να σκεφτεί τον συνάνθρωπο του και να συμπονέσει μαζί του αυτές  της Άγιες μέρες του Πάσχα διοτη δεν βρεθείτε ούτε από τον δήμο ούτε από την πολιτεία να σκεφτούν τους πλημμυροπαθείς της σκοπέλου αυτός λοιπόν ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έκανε κάτι που δεν έκανε κανείς άλλος στην σκόπελο . μακάρι την δική του ενεργεία να  έβρισκε μιμητές  να την έκαναν και άλλοι Σκοπελίτες  που εχουν την δυνατότητα εκ μέρους λοιπόν των πλημμυροπαθών και των άλλον ομάδων που έχουν πρόβλημα ένα μεγάλο ευχαριστούμε  και παρότι  που δεν ήθελε να μάθουμε το όνομα του εμείς προσπαθώντας  μάθαμε ποιος είναι....

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ένα από τα ποιο ωραία καταστήματα της Σκοπέλου με υπέροχες παρουσίες !!!


Οι Τούρκοι “έδιωξαν” από τις Οινούσσες ελληνικό αλιευτικό

Οι Τούρκοι “έδιωξαν” από τις Οινούσσες ελληνικό αλιευτικό
Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο. Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησαν ελληνικό αλιευτικό στις Οινούσσες το οποίο βρίσκεται εντός ελληνικών υδάτων.  Στην περιοχή έσπευσε  πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώμαατος το οποίο ζήτησε από το αλιευτικό να απομακρυνθεί.

Διαπραγματευση και εκβιασμοι σε ολα τα επιπεδα...


Ντέρμπι «δικεφάλων» στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Ντέρμπι «δικεφάλων» στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Πανιώνιος-Παναθηναϊκός θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ της Super League. Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ:

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΕΥΧΕΣ


Ενόψει των εορτών του Πάσχα και λόγω της επικείμενης αυξημένης κυκλοφορίας, κλιμάκιο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων μετέβη στη Σκόπελο όπου και προέβη σε επούλωση λάκκων στο Επαρχιακό Δίκτυο Σκοπέλου - Γλώσσας καθώς και σε επισήμανση - ασφάλιση των επικίνδυνων σημείων (με αναλάμποντες φανούς, πλέγματα και κορίνες) που προέκυψαν από την καταστροφική πλημμύρα του Σεπτεμβρίου 2015.



Ολοκληρώθηκε στο νησί της Σκιάθου η διαγράμμιση της Επαρχιακής Οδού Σκιάθου-Κουκουναριών καθώς και η διαγράμμιση των οδικών τμημάτων στο Λιμάνι, στον Περιφερειακό, στο τμήμα Τρούλος - Παναγία Εικονίστρια, στο τμήμα Βασιλιάς - Προφήτης Ηλίας - Παναγία Ευαγγελίστρια - Σκιάθος. Επίσης, ολοκληρώθηκε η κοπή χόρτων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Αρμοδιότητας ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων στη Σκιάθο και Αλόννησο, ενώ ολοκληρώνεται εντός των επομένων ημερών η αντίστοιχη κοπή χόρτων στη Σκόπελο.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΜΕΔΙ Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


PAOK - Foinikas Syroy Live Streaming

Shakhtar Donetsk - FC Sevilla Live Streaming

Villarreal CF - Liverpool FC Live Streaming

Powered By Blogger