Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Πέθανε αναπάντεχα ο Βασίλης Στεφανάκης

Βόλος: Πέθανε αναπάντεχα μπροστά στη γυναίκα του - Δάκρυα για τον Βασίλη Στεφανάκη [pics]
Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του Βασίλη Στεφανάκη. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον αναπάντεχο θάνατο που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία...
Εφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή χθες σε ηλικία 61ος ετών ο πολύ γνωστός πολιτικός μηχανικός του Βόλου Βασίλης Στεφανάκης, που διατηρούσε το κατασκευαστικό γραφείο «Πλαίσιο». Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη στο Βόλο όπου ήταν ιδιαίτερα
αγαπητός. Ο τεχνικός κόσμος θρηνεί για τη δυσαναπλήρωτη απώλεια. Συνάδελφοί του και φίλοι δεν είχαν λόγια για να εκφράσουν τη λύπη τους για τον ξαφνικό χαμό. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία γύρω στις 09.30 το πρωί, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του. Αμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και παρά τη χωρίς καθυστέρηση διακομιδή του 61χρονου στο νοσοκομείο δυστυχώς στο Αχιλλοπούλειο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη αργά. Ο πολιτικός μηχανικός, σύμφωνα με πληροφορίες, απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς.
Νωρίτερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα, μάλιστα φαινόταν να είναι καλά, και είχε πολύ θετική διάθεση. Ο άτυχος άνδρας είχε καταθέσει τα χαρτιά του για συνταξιοδότηση πριν από μερικές μέρες, δυστυχώς, όμως δεν πρόλαβε να χαρεί και έφυγε μάχιμος. Ο 61χρονος ήταν παντρεμένος με την Ελένη Θεοχάρη συνταξιούχο Τραπεζικό και απέκτησε από το γάμο τους ένα γιο, το Δημήτρη, που σπουδάζει αρχιτέκτονας.
Η πρόεδρος του ΤΕΕ, Νάνσυ Καπούλα, εξέφρασε τη μεγάλη θλίψη του Τεχνικού Επιμελητηρίου για την απώλεια του Βασίλη Στεφανάκη, ενός αξιότιμου επαγγελματία, όπως ανέφερε, μάχιμου πολιτικού μηχανικού, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο συνεργάτης του Νίκος Χατζηνικολάου, δεν είχε λόγια για να εκφράσει τη λύπη του. Ήταν ένας υποδειγματικός χαρακτήρας, η ψυχή της παρέας, ο επικεφαλής της ομάδας, ο οργανωτής στα πάντα, ανάφερε χαρακτηριστικά.
Το μελετητικό γραφείο που διατηρούσαν από κοινού αναλάμβανε μεγάλα έργα και υποδομές. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger