Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Συγκλονίζει ο Καρράς: Τον απείλησαν με όπλο για να τραγουδήσει!

«Ήταν οκτώ άτομα στο τραπέζι, μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο να με σημαδεύει»
Συγκλονίζει ο Καρράς: Τον απείλησαν με όπλο για να τραγουδήσει!

Την πιο παράξενη εμπειρία που είχε στην καριέρα του αποκάλυψε ο Βασίλης Καρράς στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα», συγκλονίζοντας τους θαυμαστές του και όχι μόνο.

«Μια από τις πιο αλλόκοτες στιγμές που έχω ζήσει στη νύχτα ήταν περίπου το 1975. Ένα μαγαζί ολόκληρο ήταν άδειο όταν βγήκα από το καμαρίνι. Στην αίθουσα υπήρξε μόνο μια παρέα. Ήταν οκτώ άτομα στο τραπέζι, ένας ασημένιος τενεκές, μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο στηριγμένο κανονικά στο τρίποδο. Δεν υπήρχε ούτε σερβιτόρος, ούτε κανείς και με το οπλοπολυβόλο να σημαδεύει εμένα μου είπαν: “Θα τραγουδάς μόνο Μανώλη Αγγελόπουλο”. Έχεις κουράγιο να τραγουδήσεις με ένα οπλοπολυβόλο στη μούρη; Όσο μπορούσα τραγουδούσα, αν και οι μουσικοί στην ορχήστρα είχαν παραλύσει από τον τρόμο» ανέφερε ο τραγουδιστής και συνέχισε:
7066_VASILIS_KARAS_4112016.jpg
«Μετά από 40 – 50 λεπτά έσπασε ο πάγος και τους είπα: “Ρε παιδιά, πάρτε το αυτό από εδώ, δεν μπορώ πια.” Και όντως με άκουσαν και κατέβασαν το πολυβόλο. Η απορία μου ήταν όμως τι περιείχε αυτός ο τενεκές. “Βενζίνα”, μου απάντησε ένας από τους οκτώ όταν ρώτησα. “Θα το κάψουμε” είπε, εννοώντας το μαγαζί. Τους ρώτησα το γιατί, μου είπαν τα γνωστά περί προστασίας, ότι “δεν μας δίνει λεφτά ο επιχειρηματίας” κλπ. Κατάφερα να τους πείσω να μην το κάψουν – αλλά απλώς το ανέβαλαν. Την επόμενη χρονιά που πήγα στο ίδιο κέντρο για να τραγουδήσω, είδα ξανά την ίδια παρέα. Μου είπαν: “Είμαστε καλά, μη στεναχωριέσαι καθόλου. Θα το κάψουμε το μαγαζί”. Και τελικά το έκαψαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου