Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αθάνατη Ελλάδα: Επαιρναν μισθό για να... φυλάνε τη Μελίνα Μερκούρη

Αθάνατη Ελλάδα: Επαιρναν μισθό για να... φυλάνε τη Μελίνα Μερκούρη
Η επανατοποθέτηση στη μάχιμη Αστυνόμευση, ενστόλων από τις συνοδείες-φυλάξεις επισήμων, αποκάλυψε και περιπτώσεις Αστυνομικών «ξεχασμένων» σε συνοδείες επισήμων που έχουν πεθάνει περισσότερα από 20 χρόνια . .
Περιπτώσεις Αστυνομικών, που μόνο στην ταυτότητα και στη μισθοδοσία του μήνα , διαπιστωνε κάνεις ότι υπηρετούν στην ΕΛΑΣ, εντόπισε η αρμόδια επιτροπή που συνέταξε το πόρισμα για το πόσοι, πού, και γιατί έχουν διατεθεί στην φύλαξη «στόχων «.
Με πόρισμα το οποίο συνέταξε ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή Ανώτερων και Ανώτατων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου (2016) 80 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και 700 Αστυνομικοί είχε προβλεφθεί να αποσυρθούν από την ασφάλεια επισήμων προσώπων με φύλα πορείας και να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες.
Από τους «κομμένους» Αστυνομικους- λοιπόν- κατά την εκκαθάριση η επιτροπή που ερεύνησε όλους τους κωδικούς φύλαξης-, εντόπισε τους δύο «σκιωδεις» .. Αστυνομικούς, οι οποίοι μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, υπηρετούσαν …στη συνοδεία της Μελινα Μερκούρη!!!! Οι δύο .. ένστολοι- πια – έλαβαν τα φύλλα πορείας για τα Αττικά πεζοδρόμια .
«Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε γενναία μείωση αστυνομικών που υπηρετούν στην προστασία επισήμων. Θα φύγουν από τις δήθεν αποστολές και θα πάνε σε πραγματικές αποστολές σε προβληματικές περιοχές» είχε αναφέρει στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Για την ιστορία, η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, «έφυγε» στις 6 Μαρτίου 1994, στο νοσοκομείο “Μεμόριαλ” της Νέας Υόρκης και κηδεύτηκε στις 10 Μαρτίου με τιμές Πρωθυπουργού.

Πηγή: nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger