Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Σκόπελος από 16 Φεβρουάριου 2017 το Aqua Jewel στην γραμμή Βόλου βορείων Σποράδων σε επιστολή που έστειλε η εταιρία στο skoplosnews σε απάντηση της καταγγελίας μας

 
Καταρχήν είναι περίεργο και λάθος να επιλέξετε πριν
να Έρθει το πλοίο στο δικαίωμα σας ακινησίας 105 ημερων οπως προβλεπει η νομοθεσια,εφοσον εξυπηρετείτε η γραμμη απο αλλο πλοιο.
Η εταιρεια ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ διαλεξε για ακινησια το διαστημα απο 1/11/16 εως 15/2/17   τέλος λάθος άνθρωπο πήγατε να τρομάξετε με την επιφύλαξη σας τι θα μας κάνετε και μήνυση γιατί διαμαρτυρηθήκαμε λάθος ξεκίνημα κάνετε πριν ακόμη έρθετε στην γραμμή μας τέλος  προσπάθησα επανειλημμένος να επικοινωνήσω μαζί σας άλλα δυστυχώς τα τηλέφωνα σας δεν λειτουργούσαν  τέλος δεν αποκρύψει τίποτα ανέβασε ακριβώς όπως παρέλαβα τα χαρτιά από το λιμεναρχείο Σκοπέλου





 που γράφει Φεβρουάριο εγώ τυφλός είμαι 1/11/2016 βλέπω δείτε κάτω το πρώτο έγγραφο




Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Κυριοι
Με μεγαλη εκπληξη διαβασαμε αναρτηση σας που αφορα το πλοιο της ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ το ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ το οποιο δυσφημηζετε με απροκλητα ψεματα. http://skopelos-news.blogspot.gr/2016/11/aqua-jewel-1-2016.html
Εχετε παρει μαλλον απο καποιο λιμεναρχειο την αποδοχη δρομολογησης του πλοιου για την δρομολογιακη περιοδο απο 1/11/16 εως 31/10/17 που μεσα σε αυτο το διαστημα, το καθε πλοιο ειναι υποχρεωμενο μεν να εκτελει δρομολογια, αλλα μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα εχει το δικαιωμα ακινησιας 105 ημερων οπως προβλεπει η νομοθεσια,εφοσον εξυπυρετητε η γραμμη απο αλλο πλοιο.
Η εταιρεια ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ διαλεξε για ακινησια το διαστημα απο 1/11/16 εως 15/2/17 και αυτο αναφερεται ρητως στις επομενες σελιδες, που σκοπιμα αποκρυψατε, με τα εγκεκριμενα δρομολογια του πλοιου.
Παρουσιαζεται μονο την πρωτη σελιδα της αποδοχης δρομολογησης που αναφερει την δρομολογιακη περιοδο και το κομματι που λεει οτι το λιμεναρχειο εχει τον ελεγχο της τηρησης της αποδοχης και αποκρυπτεται το διαστημα της εγκεκριμενης ακινησιας του.
Μετα απο ολα τα ανωτερω πρεπει αμεσα να αποκαταστησετε την αληθεια με σχετικη αναρτηση σας,οπως επισης και την ανωτερω επιστολη μου.
Η ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ επιφυλασετε παντος νομιμου δικαιωματος της.
Με τιμη
ΑΔΑΜΗΣ ΒΑΣ.
Υπευθυνος εμπορικου τμηματος ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger