Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Καταδίκη Αλοννησιώτη που πέταξε φίδια για να εκφοβίσει το θείο του


Είχε κληρονομικές διαφορές με το θείο του και του έριξε οχιές στο οικόπεδο και στο αυτοκίνητο για να τον εκφοβίσει.
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή επέβαλε προχθές το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 34χρονο Αλοννησιώτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση.
Oπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο 34χρονος στο χρονικό διάστημα από τις 23 Μαΐου 2011 έως τις 24 Μαΐου 2011 έριξε μία πλαστική σακούλα με δύο οχιές στο οικόπεδο του θείου του και επιπλέον την επόμενη μέρα άλλο ένα φίδι στο αυτοκίνητό του.

Στα Δικαστήρια ο θείος του ενημέρωσε για τα δηλητηριώδη φίδια που βρήκε στο οικόπεδό του και τα σκότωσε, αλλά και στο αυτοκίνητο του όπου βρήκε επίσης μία οχιά. Είχε υποθέσει τότε πως το φίδι μπήκε στο αυτοκίνητο από το ανοιχτό παράθυρο που είχε αφήσει ανοιχτό λόγω της ζέστης.
Η σύζυγός του, που επίσης εξετάστηκε, κατάθεσε ότι στις 22 Μαΐου είχε γίνει ένα περιστατικό στο χωράφι με τον 34χρονο να πυροβολεί σε πινακίδα τροχαίας για λόγους εκφοβισμού. Τότε, είπε, είχε καλέσει την Αστυνομία αλλά δεν περίμενε ότι ο ανιψιός θα έφτανε σε αυτό το σημείο, ώστε τις επόμενες μέρες να προσπαθήσει να τους τρομάξει με αυτόν τον τρόπο.
Να επισημανθεί ότι ο 34χρονος εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο από το δικηγόρο του.
Κ. Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger