Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ H Eλένη Μενεγάκη έχασε την κλείστρα της

Ολο το παρασκήνιο. Παίζουν τα ονόματα Γεροβασίλη-Καρανίκας

Ενας απίστευτος συγκλονισμός έλαβε χώρα τα τελευταία 24ωρα όπως μας πληροφορεί το tamtam.news με συνεχείς ανταποκρίσεις από το μέτωπο. Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο ξανθές και μία κλείστρα.
Για την ακρίβεια η Φαίη Σκορδά άρπαξε την Νένα Καραγιάννη μέσα από τα χέρια της Ελένης Μενεγάκη.
Η Νένα ήταν 11 χρόνια κλείστρα της Ελένης. Για την ακρίβεια τα έχει δει όλα. Λούτσοι, πολιτικοί, τραγουδιστές και celebrities τεραστίου εκτοπίσματος πέρασαν από τα χέρια της. Οι κλείστρες ως γνωστόν έχουν κομβικό ρόλο στην εγχώρια TV.
H Nένα υπήρξε φοβερή κλείστρα.

Οποιο αγόρι ήθελε η Ελένη (στην εκπομπή της) η Νένα τον έκλεινε αμέσως. Γενικά έχει σταθεί το ύψος της σε όλες τις απαιτήσεις της εκπομπής. Και της Ελένης.
Δεν είχε αφήσει Σπαλιάρα για Σπαλιάρα να μην τον κλείσει.
Αποτέλεσμα ήταν να της κάνει πρόταση η Φαίη αδιαφορώντας για την αντίδαση της Μενεγάκη. Και έγινε το σώσε. Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε από την Σάμο φωτογραφίες της με το κουίζ “βρείτε τον αφαλό μου” που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει “Φαίη τσίμπα ένα μύδι…”.
Η Ελένη έχει βάλει λυτούς και δεμένους να της βρουν επειγόντως μια νέα κλείστρα.
Ο Δήμος Βερρύκιος της πρότεινε να πάρει για προσωρινή κλείστρα την Γεροβασίλη ή τον Καρανίκα ώσπου να βρεθεί η αντικαταστάτρια. Τα πράγματα είναι κρίσιμα.
 Η Μενεγάκη οργισμένη έριξε κάτι ελαφρύ πάνω της.

Menegaki-eleni-2
160915154912_2705
Δείτε περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με τον αφαλό της Ελένης και διαβάστε τα αγωνιώδη ρεπορτάζ για την κλείστρα της Ελένης που αυτομόλησε στην Φαίη στο tamtam.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger